abromba 11.10.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Adam, nie wiem na i le jeste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 11.10.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Adam, nie wiem na ile i w jaki sposob jestes osoba wierzaca. Moja wiara bardzo oslabla, wiedy patrzylam, jak cierpiala Mama zanim umarla.Ale uwierz mi, Twoj Tata nie odszedl, bedziesz czuc Jego obecosc i w radosciach i smutkach.A jesli masz lub bedziesz miec dzieci, to beda mialy swojego prywatnego Aniola Stroza czy Dobrego Ducha. I chce Ci napisac jeszcze jedno - to naprawde czemus sluzy. to, jak patrzymy bezsilnie na cierpienie najblizszych. Wiem, ze trudno Ci to teraz zaakceptowac, ale naprawde jakis sens w tym jest. Naprawde jestem z Toba.Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 11.10.2004 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Dzisiaj znajomy zadzwonil i powiedzial zeby zasadzic drzewko dla Taty.Ku jego pamieci.I tak sie stanie.Bedzie sobie roslo przy tarasie i jak na nie spojrze to zawsze nam sie przypomni.Przy okazji drzewko bedzie dawalo cien w upaly - to tak jakby Tata nas oslanial. Moze to troche dziwne ale to jak patrzalem jak Tata odchodzi jakby mnie wzmocnilo. Jeszcze raz wszystkim dziekuje za cieple slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.10.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Adaś- bardzo dobry ( i sprawdzony) pomysł z drzewem ....Moja koleżnanka po śmierci swojego Taty zasadziła w ogrodzie kilka drzew ( różnych) jedne zakwitały wiosną , inne zmieniały barwę jesienią - powiedziała mi ,że od tej pory ( a minęło 10 lat) jakby sie uspokajała patrząc na te własnie drzewa... ale myślę ,że jedno drzewo też wystarczy ...może klon ( jesienią zmienia barwę ) a może magnolia ( wiosną obsypana kwiatem) ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 11.10.2004 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Myslelismy o lipie drobnolistnej.W sumie nie moze byc za duze drzewko bo bedzie stalo kolo tarasu i na podworku. Niby z tylu jest duzo miejsca ale wiekszosc przez drzewa owocowe zajeta. Cos sie wymysli.Zeby Tata byl zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 12.10.2004 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Nie wiem czy z lipy coś nie opada podczas kwitnienia, coś mi się tak kojarzy bo czasem chyba są ślady (kropki) na stojących pod nią samochodach. A może modrzew? Ja nie jest ogrodnikiem może doradził by Ci nasz Daniel Starzec na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel Starzec 12.10.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Myslelismy o lipie drobnolistnej. W sumie nie moze byc za duze drzewko bo bedzie stalo kolo tarasu i na podworku. Niby z tylu jest duzo miejsca ale wiekszosc przez drzewa owocowe zajeta. Cos sie wymysli. Zeby Tata byl zadowolony Trzymaj sie Adaś. Lipa drobnolistna ma tą cechę że wyrasta w ogromne drzewo a poza tym lipy dośc łatwo przewracają wiatry.Więc nie polecam jej na małych działkach a zwłaszcza przy domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 12.10.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Myslelismy o lipie drobnolistnej. W sumie nie moze byc za duze drzewko bo bedzie stalo kolo tarasu i na podworku. Niby z tylu jest duzo miejsca ale wiekszosc przez drzewa owocowe zajeta. Cos sie wymysli. Zeby Tata byl zadowolony Trzymaj sie Adaś. Lipa drobnolistna ma tą cechę że wyrasta w ogromne drzewo a poza tym lipy dośc łatwo przewracają wiatry.Więc nie polecam jej na małych działkach a zwłaszcza przy domu. Witaj serdecznie Hym...drzewo jak najbardziej - to wspaniały pomysł -symbol życia ... jednak może spróbuj posadzić je troszkę dalej od tarasu ... Czy masz na to miejsce w innej części ogrodu? Pozdrawiam liściasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 12.10.2004 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Ogrod to w sumie duzy jest.Tylko dosyc duzo miejsca zajmuja drzewa owocowe.Poza tym trzeba byloby wybrac jakies takie miejsce zeby nie przeszkadzalo i zeby roslo tam na wieki. A jakie drzewko polecacie??Daniel nie polecal lipy Jakies sugestie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 13.10.2004 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Bardzo mi przykro. Trzymaj sie dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 13.10.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Adam, wyrazy współczucia, mój tata też zmarł na raka parę lat temu. Coś takiego się stało ze mną, że teraz zawsze płaczę, gdy dowiaduję się o czyjejś śmierci.Otuchę przyniosły mi słowa mądrego księdza podczas pogrzebu, że te słowa "ostatnie pożegnanie" mają głębszy sens niż nam się wydaje - Bo jak już się spotkamy po drugiej stronie to więcej pożegnań nie będzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.10.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Wyrazy współczucia także od redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 17.04.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Janussz , wyrazy wspolczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 17.04.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Dziękuję.Chciałem poprawić posta i go wykasowałem. Wczoraj odeszła moja Mama. Jakoś nie mogę się pozbierać. Jest mi bardzo smutno...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.04.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 cóż powiedzieć, wszystkie słowa będą puste współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2007 03:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Trzymaj się Janussz, taki nasz los. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 18.04.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Dziękuję,Wszedłem w taki wiek, że tego typu zdarzenia będą coraz częściej się powtarzać. Mama przeżyła 93 lata. Każdy telefon mnie elektryzował od dwóch lat. Wiedziałem, że w końcu będzie ten z najgorszą wiadomością. I tak się stało.Teraz już nie boję się dzwonka telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.04.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Janussz....trzymaj się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.04.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 przykro mi janussz Składam najszczersze kondolencje Współczuję bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts