arturo13 18.08.2018 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2018 Witam, na wstępie zaznaczę, jeśli był podobny temat to przenieście. Rozważam pewną sprawę, mianowicie. Buduje mały domek ( konwalia 1), na chwilę obecną robię tylko parter, ale za 10 lat planuję wykończyć poddasze. Mam wyłaz strychowy rozmiarów max 100 cm na 80, i teraz jak ja za X lat wtargam tam np płyty OSB czy karton gips? Myślałem zrobić okno tarasowe już teraz w ścianie szczytowej ale to jakoś na chwilę obecną psuje mi estetykę elewacji. Jeśli kiedyś zrobię schody na poddasze to będą to schody spiralne, także też bez szału przestrzeni. Jak wy to rozwiązujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martingg 18.08.2018 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2018 Nie musisz targac całych płyt możesz je pociąć na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo13 18.08.2018 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2018 Nie musisz targac całych płyt możesz je pociąć na dole Ratujesz mi serce, byli tacy co mnie wyśmiali z docinaniem płyt na dole, czyli miałem rację. Meble też się przecież teraz składa z elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo13 19.08.2018 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Powiedzcie jeszcze czy ktoś ma lepszą wizję na wstawienie schodów spiralnych w tym projekcie. Planuje pokój obok łazienki zlikwidować, na wysokości korytarza schody, a pokój na górę.Jakieś inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts