Agnieszka1 06.10.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Chce zapisac mojego synka na jazde konna. Czy ktos z Was moze polecic dobra stadnine w Szczecinie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpa_59 02.11.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Wrzuć to pytanie na wątek "NA KOŃ", tam jest większy ruch, może odezwie się ktoś z Twoich okolic.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 02.11.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Agnieszka, musisz zapytac Teski - ona chyba jezdzila konno, moze bedzie mogla ci podpowiedziec. Z tego co wiem, to niezla stadnina jest miedzy Policami a Szczecinem jak sie jedzie w strone glebokiego to po prawej stronie, ale nie pamietam jak ta wiocha sie nazywa (z drogi widac drogowskaz na ta stadnine). Siostra znajomej tam sie uczyla i potem jezdzila i bardzo sobie chwalila.Bede w Polsce za jakies 2 tygodnie to jak nie zapomne, to spisze ci ich nazwe i numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 03.11.2004 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Miśki napisał: Agnieszka, musisz zapytac Teski - ona chyba jezdzila konno, moze bedzie mogla ci podpowiedziec. Z tego co wiem, to niezla stadnina jest miedzy Policami a Szczecinem jak sie jedzie w strone glebokiego to po prawej stronie, ale nie pamietam jak ta wiocha sie nazywa (z drogi widac drogowskaz na ta stadnine). Siostra znajomej tam sie uczyla i potem jezdzila i bardzo sobie chwalila. Bede w Polsce za jakies 2 tygodnie to jak nie zapomne, to spisze ci ich nazwe i numer. Dzieki - wiem juz gdzie to pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts