samda185 20.08.2018 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) Aktualnie impregnuję drewnianą podbitkę gruntem drewnochronu a następnie planuję pomalować impregnatem extra tej drewnochronu tylko że już kolorem i tu mam pytanie czy malować tylko jedną stronę podbitki, która będzie widoczna czy obie? I mam jeszcze pytanie czy jeśli miałam konserwowane krokwie (były zielone podczas budowy) to powinnam je ponownie przemalować np gruntem czy impregnatem? Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez samda185 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 09.09.2018 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2018 Niewidoczną stronę podbitki warto pomalować np. bezbarwnym Drewnochronem co ograniczy chłonięcie "wilgoci" z powietrza. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts