Beks 20.08.2018 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 Witam Mam pytanie Czy mogę odkręcić blachodachówke (arkusz), do łat dokręcić następne łaty i ponownie wkręcić nowe farmery tylko, że już nie tak bardzo pod skosem jak obecnie są stare, w te same otwory oczywiście? Ps. Miałem pewien problem z fachowcami, nie mogli trafiać w łaty farmerami a jak trafiali to pod dużym skosem się zdarzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
młotek 20.08.2018 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 Nie rozumiemWziąłes fachowców. Połozyli blache.Teraz ją będziesz ściągał sam i znów samodzielnie montował.W dodatku jeszcze łaty dobijac.Gdzie tu sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beks 20.08.2018 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 Tak czasami jest z tymi "fachowcami".. Oczywiscie nie wszystkie arkusze wymagają poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beks 21.08.2018 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Czy mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie? Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
młotek 22.08.2018 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Jeśli trafisz w spoinę między łatami to ta spoina moze nie zapewnić właściwego zakotwienia wkręta.Natomiast teraz pewnie jest ryzyko przecieków.(skoro są skosnie wkrecane).W przypadku, jak połączysz łaty ze sobą bez prześwitu, aby wkręt nie wszedł w próżnię - nie widze przeciwskazań byś zrobił te poprawki.Gdy otwór po wkręcie jest zniekształcony podklep go delikatnie młoteczkiem z tworzywa szt. Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez młotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts