woodllumb 21.08.2018 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 WitamPlanuje postawić niską ściankę z betonowych płyt wykorzystywanych w podmurówkach ogrodzeniowych. Ścianka ma mi obmurować skrzynkę gazową i elektryczną. Chciałbym aby ścianka była bez ceowników betonowych lub metalowych ( trzymała się na zaprawie ewentualnie jakieś dodatkowe mocowanie od wewnętrznej strony , od podwórka tylko jakie?). Wysokość ścianki ok. 160cm , długość 2,5 - 3m. Ścianka będzie w kształcie litery L. Czy płyty betonowe nie są zbyt cienkie aby je murować i czy ścianka mi się nie przewróci? Jakie dodatkowe mocowanie mogę zastosować od wewnętrznej strony ( podwórka)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 22.08.2018 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2018 Sa materiały do murowania są do mocowania innymi metodami. Ty próbujesz wyważyć otwarte drzwi. Swoją drogą skrzynki 1,6x3 metry to jakieś monstrulane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts