Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć!

Zamierzam kupić małego wilka do mięsa, bo raczej nie ma bezproblemowych w użytkowaniu maszynek. Wilki są kupowane głównie przez firmy i trudno znaleźć opinie na ich temat, ale może wśród Was są osoby z doświadczeniami, które się podzielą informacjami. Chodzi mi czy są w miarę bezawaryjne i nie mają jakichś problemów z ergonomią. Celuję w Hendi Top Line 8 z lekką obawą, bo zakładam, że to jakiś chińczyk z etykietką dystrybutora (model 22 widziałem też pod inną marką), a producent jest anonimowy. Będę wdzięczny za podpowiedź, czy to będzie działało, czy lepiej kupić coś droższego z jakiejś polskiej fabryki. Będzie służył w domowej kuchni – niekomercyjnie.

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/240763-wilk-do-mi%C4%99sa/
Udostępnij na innych stronach

Sprawdź, jaką masz na to gwarancję i czy będziesz miał do tego ewentualnie jakieś części zamienne.

Z tego co mówisz, będziesz używał go do użytku codziennego w domu lub pewnie rzadziej, także spokojnie nie ma co wydawać jakiś astronomicznych pieniędzy na takie urządzenie. :)

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/240763-wilk-do-mi%C4%99sa/#findComment-7569456
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...