-pw- 23.08.2018 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 Cześć!Zamierzam kupić małego wilka do mięsa, bo raczej nie ma bezproblemowych w użytkowaniu maszynek. Wilki są kupowane głównie przez firmy i trudno znaleźć opinie na ich temat, ale może wśród Was są osoby z doświadczeniami, które się podzielą informacjami. Chodzi mi czy są w miarę bezawaryjne i nie mają jakichś problemów z ergonomią. Celuję w Hendi Top Line 8 z lekką obawą, bo zakładam, że to jakiś chińczyk z etykietką dystrybutora (model 22 widziałem też pod inną marką), a producent jest anonimowy. Będę wdzięczny za podpowiedź, czy to będzie działało, czy lepiej kupić coś droższego z jakiejś polskiej fabryki. Będzie służył w domowej kuchni – niekomercyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobax 27.08.2018 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Sprawdź, jaką masz na to gwarancję i czy będziesz miał do tego ewentualnie jakieś części zamienne. Z tego co mówisz, będziesz używał go do użytku codziennego w domu lub pewnie rzadziej, także spokojnie nie ma co wydawać jakiś astronomicznych pieniędzy na takie urządzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanAGD 29.08.2018 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Nie lepiej kupić klasycznego Zelmera? Łatwy dostęp do sit, noży, sprzęgieł, ślimaków, i oczywiście do użytku domowego będzie jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.