DonAndress 23.08.2018 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 Cześć. Jestem w trakcie montażu zmywarki Bosch w zabudowie.Do sprzętu dołączony jest kawał płaskiej gumy, wg instrukcji odcinam z niej dwa niewielkie fragmenty, które posłużą za podkładki. Moje pytanie jest takie - do czego służy pozostała część tej gumy?Tego instrukcja już nie mówi, a to dość duży płat...Powinienem to gdzieś umieścić?Dodam, że po jednej stronie gumy jest nawet pasek dwustronnej taśmy samoprzylepnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobax 27.08.2018 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Wrzuć fotki to coś poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszel 03.11.2018 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 (edytowane) Podbijam temat gdyż mam ten sam problem z tą dużą gumą. P.S. Już znalazłem, gumę montuje się na dole panelu przedniego, tuż nad podłogą. Edytowane 3 Listopada 2018 przez leszel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.11.2018 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Fartuch ochronny przed brudem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts