hudy8 23.08.2018 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 Witam. Zamontowano mi drzwi wejściowe jednak od wewnątrz otwór nie był otynkowany. Teraz muszę go wykończyć. Czy do drzwi stosuje się takie same listwy jak przy oknach? Pytałem po składach jadnak nigdzie takich nie mają. Jak to prawidłowo wykończyć bo tak na oko to nie bardzo to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redblack 23.08.2018 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 Witam. Zamontowano mi drzwi wejściowe jednak od wewnątrz otwór nie był otynkowany. Teraz muszę go wykończyć. Czy do drzwi stosuje się takie same listwy jak przy oknach? Pytałem po składach jadnak nigdzie takich nie mają. Jak to prawidłowo wykończyć bo tak na oko to nie bardzo to widzę. Płyta GK i narożnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buduje-doradzam 03.09.2018 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Może tu coś ci podpowie - https://muratordom.pl/budowa/okna/poprawny-montaz-okna-aa-droU-L9TL-PLT8.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 03.09.2018 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2018 przy futrynie stosujesz dokładnie takie same listwy jak przy oknach. Nazywają się listwy APU bez siatki. https://www.google.com/search?q=listwy+apu&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiE-YjcwZ7dAhVKhiwKHYGTClYQ_AUICigB&biw=1920&bih=915 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 26.09.2018 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2018 Szanowny Panie,Czy drzwi są odpowiednio uszczelnione tak, aby zminimalizować ryzyko pojawienia się mostków termicznych? Prace wykończeniowe powinna zasadniczo wykonać ekipa, która montowała drzwi. Jeśli będzie Pan przeprowadzał prace samodzielnie, to polecam skonsultować się wcześniej z producentem drzwi, aby dobrać optymalne rozwiązanie. Kluczowe jest oczyszczenie i zagruntowanie podłoża – do gruntowania można wykorzystać np. grunt ACRYL-PUTZ® GU40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts