Mati113 23.08.2018 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 Witajcie, Moi Mili, pytanie zwykłego żółtodzioba nie znajacego go się na temacie. Niedawno instalowali w naszych mieszkaniach CO z sieci miejskiej. Mieszkanie dość małe, więc kaloryfer trafił gdzie trafił. Od telewizora kaloryfer jak widać na zdjęciu jest kawałek (jest tam ponad 40 cm odstępu) natomiast pewna osoba trochę narobiła mi stracha mówiąc że może coś niedobrego dziać się z telewizorem. Na internecie udało mi się wyczytać, że faktycznie grzejnik źle wpływa jeśli jest bezpośrednio na ścianie pod telewizorem ale czy w moim przypadku jest się czym przejmować czy nie ma się czym martwić? Zdjęcie wstawiam z telefonu, mam nadzieję że wyjdzie dość duże. Gdyby co proszę napisać wstawię raz jeszcze przez jakiś hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 24.08.2018 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Spokojnie możesz zdemontować grzejnik . Telewizor ogrzeje to pomieszczenie. Ale poważnie . Powietrze z grzejnika leci do góry ,czyli nie w telewizor. Chociaż trochę może podgrzać TV przez promieniowanie . Ale skoro TV może pracować w np 35 *C to grzejnik mu nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts