Piwkoo 06.10.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Mam juz projekt i w 2005 r. zaczynam budowę.Poszukuję namiarów na sprawdzone ekipy (różne branże), czy możecie kogoś polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żurawiniec 26.10.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Jestem w tym samym punkcie i mam ten sam problem, przyłączam się do twego pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buchalter 27.10.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Również w tym punkcie i z tym samym problemem , przyłączam się do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 27.10.2004 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Z czystym sumieniem mogę polecić moich dekarzo-cieśli. Pracują porządnie, profesjonalnie i tanio. Jesteśmy bardzo zadowoleni, a efekty ich pracy można obejrzeć w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 27.10.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Z czystym sumieniem mogę polecić moich dekarzo-cieśli. Pracują porządnie, profesjonalnie i tanio. Jesteśmy bardzo zadowoleni, a efekty ich pracy można obejrzeć w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emes79 03.11.2004 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Jestem zadowolony z ekipy murarzy, która u mnie pracowała. Na razie od zera zrobili stan surowy otwarty. Ale już wiem, że resztę (tynki, posadzki) też będą robić. Wcześniej pracowali u mojego kolegi, miałem możliwość obserwować całą jego budowę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 25.11.2004 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 przeslijcie mi namiary na priva - please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 25.11.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Też w temacie. Szukam wykonawców. Jakoś kiepsko z nimi w Poznaniu. Może wszyscy gdzieś pouciekali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 30.01.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Generalnie uwazam że w Poznaniu jest dużo prac poniewaz na forum trudno znależć dobre firmy budowlane itp. W innych okolicach na ogłoszenie o poszukiwaniu ekipy dostaje sie po kilka ofert a u nas nic.TO taka moja dygresja na teamt bezrobocia w wielkopolsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 03.02.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 a my poszukujemy uprawnionych magikow do poprowadzenia wody i gazu od granicy dzialki do budynku. Dajcie znac, jezeli macie kogos wyprobowanego i bierze mniej niz 100 zl +VAT za mb Z gory dziekuje Osobiscie moge polecic naszych murarzy, firme od okien, oczyszczalni, ekipe od wylewek mixokretem, od plotu (siatka), elektryka. Pozostale ekipy ... pomijam milczeniem. pozdrawiam ebi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 04.02.2005 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Podaj namiary na murarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 07.02.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Podaj namiary na murarzy namiary na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 08.02.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Ja mam namiary na firme od dachów więźba, pokrycie, obróbki, podbitki itp. Polecam u mnie robili sa OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtas33 24.03.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Jestem zadowolony z ekipy murarzy, która u mnie pracowała. Na razie od zera zrobili stan surowy otwarty. Ale już wiem, że resztę (tynki, posadzki) też będą robić. Wcześniej pracowali u mojego kolegi, miałem możliwość obserwować całą jego budowę. Pozdrawiam Także poproszę o namiary na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.03.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 WITAM Jestem po raz pierwszy na forum. Prowadzę firmę zajmującą się głównie podłogami: wylewki, układanie parkietów, desek, mozaiki, paneli i wykładziny dywanowej. Robię przekładki, cyklinuję i naprawiam parkiety. Posiadam zdjęcia z wykonanych przeze mnie robót. Pracuję w Kaliszu i okolicy (może być oczywiście Poznań. Wystawiam f-ry VAT. Zapraszam do współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 30.03.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 W tej chwili poszukuję ekipy od podbetonów później od izolacji posadzki, wylewki itp.Nasteppnie będa tynki cementowo wapienne itd.Interesuje mnie wykoannie z dostawą materiału 7% Vat. prosze o info na emaila jeżeli ktoś ma ochotę się wykazać.powierchnia podłóg około 120 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
higgins 02.04.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 Przylączam się do poszukiwań - ja poszukuje sprawdzonej ekpiy do CO wod-kan i gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 04.05.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Przylączam się do poszukiwań - ja poszukuje sprawdzonej ekpiy do CO wod-kan i gaz. podpinam się pod pytanie higgins na jakim etapie jestes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość madmax1 08.05.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Wykonuje docieplenia budynków I nietylko na terenie Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.05.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Jestem bardzo zadowolony z : - cieśli- faceta od przyłącza wodociągowego- tynkarzy gipsowych Miałem też solidnego, ale nieterminowego murarza Namiary dam chętnym na privpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts