Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprawdzone ekipy budowlane - Pozna? i okolice

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 72
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 2 months później...

a my poszukujemy uprawnionych magikow do poprowadzenia wody i gazu od granicy dzialki do budynku. Dajcie znac, jezeli macie kogos wyprobowanego i bierze mniej niz 100 zl +VAT za mb :evil:

Z gory dziekuje :D

Osobiscie moge polecic naszych murarzy, firme od okien, oczyszczalni, ekipe od wylewek mixokretem, od plotu (siatka), elektryka. Pozostale ekipy ... pomijam milczeniem.

pozdrawiam

ebi

• 1 month później...
Jestem zadowolony z ekipy murarzy, która u mnie pracowała. Na razie od zera zrobili stan surowy otwarty. Ale już wiem, że resztę (tynki, posadzki) też będą robić. Wcześniej pracowali u mojego kolegi, miałem możliwość obserwować całą jego budowę.

Pozdrawiam

Także poproszę o namiary na priv...

WITAM

Jestem po raz pierwszy na forum. Prowadzę firmę zajmującą się głównie podłogami: wylewki, układanie parkietów, desek, mozaiki, paneli i wykładziny dywanowej. Robię przekładki, cyklinuję i naprawiam parkiety. Posiadam zdjęcia z wykonanych przeze mnie robót. Pracuję w Kaliszu i okolicy (może być oczywiście Poznań:). Wystawiam f-ry VAT. Zapraszam do współpracy.

W tej chwili poszukuję ekipy od podbetonów później od izolacji posadzki, wylewki itp.

Nasteppnie będa tynki cementowo wapienne itd.

Interesuje mnie wykoannie z dostawą materiału 7% Vat.

prosze o info na emaila jeżeli ktoś ma ochotę się wykazać.

powierchnia podłóg około 120 m2.

• 1 month później...