andree 31.07.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Poszukuje pilnie sprawdzonych tynkarzy na tynki wew gipsowe maszynowe, i speców od posadzek z okolic Poznania. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staś z Poznania 02.08.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Jakbyś szukał ekipy od wykończeń, płyty G-K, glazura, drewno, ocieplenia, meble, ogrodzenia itp.to mam namiar na dwóch magików. Są sprawdzeni nie tylko u mnie , bo sam dostałem namiar od kolegi u którego robili prawie cały środek, a także ogród z fontanną.p. Michał 505 779685 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 07.08.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Widze że niewiele jest namiarów na sprawdzone ekipy do stanu surowego.Jednak ponawiam prośbę o namiary na takie ekipy. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 12.08.2005 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 A może macie namiary na dobrego kierownika budowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 07.11.2005 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Podciągnę temat trochę wyżej. Możecie polecić kogoś od instalacji wod-kan, co i cw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 07.11.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 zakład instalacyjny: wod-kan, c.o. Eugeniusz Marcinkowski Oborniki tel. 061 296 13 89 Solidny ,przystępne ceny usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 07.11.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 poszukuję solidnego ! taniego ? płytkarzanormalnego stolarza który zrobi mi schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 08.11.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam, Nie wiem czy to ze wzgledu na ochrone danych osobowych te wszystkie cenne informacje sa przesylane na priv , ale teraz to ja w swych fprumowych poczatkach prosze wszystkich o pomocna dlon. Budowa w Poznaniu. Poszukuje ekipy od poczatku - fundamenty i dalej - az do samej wykonczeniowki. Jesli macie namiary na dobtych specjalistow to baardzo prosze Jak na razie juz wybudowani znajomi nie sa zbyt chetni do polecen. Chetnie tez wezme namiary na profesjonalne w obsludze hurtownie materialow budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 15.11.2005 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Nikt nie korzystał z usług kierownika budowy ,czy wszyscy kierownicy okazali się beznadziejni Polećcie kogoś, please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 15.11.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Witam, Nie wiem czy to ze wzgledu na ochrone danych osobowych te wszystkie cenne informacje sa przesylane na priv , ale teraz to ja w swych fprumowych poczatkach prosze wszystkich o pomocna dlon. Budowa w Poznaniu. Poszukuje ekipy od poczatku - fundamenty i dalej - az do samej wykonczeniowki. Jesli macie namiary na dobtych specjalistow to baardzo prosze Jak na razie juz wybudowani znajomi nie sa zbyt chetni do polecen. Chetnie tez wezme namiary na profesjonalne w obsludze hurtownie materialow budowlanych. mam pytanie zadzwoniłas do ekipy która ci dałem na priv ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.11.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Rezi - do poleconego przez Ciebie Szefa dzis sie dodzwonilam (dzieki za poprawke ) i jutro maz podrzuca mu do pracy (okolice stadionu Lech - cz to u ciebie?) nasz projekt do wyceny. Dzieki! Co do kierownikow budowy - slyszalam, ze oni stanowia wymagana prawem formalnosc a na ich pomoc raczej nie mozna liczyc - tzn. nie przypilnuja ekipy, chyba ze sa z nia zwiazani. Ale tak naprawde nie wiem jaka jest prawda. Moze ktos bardziej doswiadczony sie wypowie? Jak dla mnie ekipa ktora buduje jest wazniejsza niz osoba kierownika, ale moze sie mysle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 16.11.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Rezi - do poleconego przez Ciebie Szefa dzis sie dodzwonilam (dzieki za poprawke ) i jutro maz podrzuca mu do pracy (okolice stadionu Lech - cz to u ciebie?) nasz projekt do wyceny. Dzieki! Co do kierownikow budowy - slyszalam, ze oni stanowia wymagana prawem formalnosc a na ich pomoc raczej nie mozna liczyc - tzn. nie przypilnuja ekipy, chyba ze sa z nia zwiazani. Ale tak naprawde nie wiem jaka jest prawda. Moze ktos bardziej doswiadczony sie wypowie? Jak dla mnie ekipa ktora buduje jest wazniejsza niz osoba kierownika, ale moze sie mysle... nie to nie u mnie, "wypożyczyłem" znajomej do małego remontu domu, pozostała cześć ekipy robi u mnie elewację - służę wizją lokalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 17.11.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Rezi chetnie skorzystam z wizji, ale jak koncze prace juz ciemno i pozno, a ten i nastepny weekend mamy zajety. Chyba, ze w niedzile, ale wtedy nie zobacze kipy przy pracy Jak umowimy sobie wiecej wizji i ogladania to penie wezmiemy na 1 dzien urlop i wtedy sie odezwe. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 17.11.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Potrzebuję (na wiosnę) sprawdzonego tynkarza do cementowo-wapiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 17.11.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Iga9 - co do hurtowni to mogę polecić firmę "Nadstaga":http://www.9434.poznan.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=19550&zenid=49d9507daf64539e744ab2e4f325b243Do mnie, do Pobiedzisk, wieźli gratis wszystkie materiały (mam surowy zamknięty) a jest to kawał drogi. Można sporo utargować. Realizacja zamówienia b. szybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 17.11.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Dzieki Yanek! Na pewno skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjot 14.01.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Odświeżam temat - poszukuję ekip(y) do wykonania w dwóch domach:- podbetonu- posadzek- tynków tradycyjnych- ocieplenia dachu pozdrawiamtomjot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman Sówka 18.01.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Odświeżam temat - poszukuję ekip(y) do wykonania w dwóch domach: - podbetonu - posadzek - tynków tradycyjnych - ocieplenia dachu pozdrawiam tomjot Wykończenia pod klucz (referencje) [email protected] 606-292-513 508-143-120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cappo 06.02.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam, poszukuję wykonawcy projektu przyłącza wody w gminie Tarnowo PodgórneIle płaciliście za taki projekt ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowal z Poznania 07.02.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 polecam się serdecznie we wszelkich problemach związanych z metalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts