Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprawdzone ekipy budowlane - Pozna? i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 72
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jakbyś szukał ekipy od wykończeń, płyty G-K, glazura, drewno, ocieplenia, meble, ogrodzenia itp.to mam namiar na dwóch magików. Są sprawdzeni nie tylko u mnie , bo sam dostałem namiar od kolegi u którego robili prawie cały środek, a także ogród z fontanną.

p. Michał 505 779685

• 2 months później...

Witam,

Nie wiem czy to ze wzgledu na ochrone danych osobowych te wszystkie cenne informacje sa przesylane na priv :) , ale teraz to ja w swych fprumowych poczatkach prosze wszystkich o pomocna dlon.

Budowa w Poznaniu. Poszukuje ekipy od poczatku - fundamenty i dalej - az do samej wykonczeniowki. Jesli macie namiary na dobtych specjalistow to baardzo prosze :D

Jak na razie juz wybudowani znajomi nie sa zbyt chetni do polecen.

Chetnie tez wezme namiary na profesjonalne w obsludze hurtownie materialow budowlanych.

Witam,

Nie wiem czy to ze wzgledu na ochrone danych osobowych te wszystkie cenne informacje sa przesylane na priv :) , ale teraz to ja w swych fprumowych poczatkach prosze wszystkich o pomocna dlon.

Budowa w Poznaniu. Poszukuje ekipy od poczatku - fundamenty i dalej - az do samej wykonczeniowki. Jesli macie namiary na dobtych specjalistow to baardzo prosze :D

Jak na razie juz wybudowani znajomi nie sa zbyt chetni do polecen.

Chetnie tez wezme namiary na profesjonalne w obsludze hurtownie materialow budowlanych.

mam pytanie

zadzwoniłas do ekipy która ci dałem na priv ?

Rezi - do poleconego przez Ciebie Szefa dzis sie dodzwonilam (dzieki za poprawke :D ) i jutro maz podrzuca mu do pracy (okolice stadionu Lech - cz to u ciebie?) nasz projekt do wyceny. Dzieki! :D

Co do kierownikow budowy - slyszalam, ze oni stanowia wymagana prawem formalnosc a na ich pomoc raczej nie mozna liczyc - tzn. nie przypilnuja ekipy, chyba ze sa z nia zwiazani. Ale tak naprawde nie wiem jaka jest prawda. Moze ktos bardziej doswiadczony sie wypowie?

Jak dla mnie ekipa ktora buduje jest wazniejsza niz osoba kierownika, ale moze sie mysle...

Rezi - do poleconego przez Ciebie Szefa dzis sie dodzwonilam (dzieki za poprawke :D ) i jutro maz podrzuca mu do pracy (okolice stadionu Lech - cz to u ciebie?) nasz projekt do wyceny. Dzieki! :D

Co do kierownikow budowy - slyszalam, ze oni stanowia wymagana prawem formalnosc a na ich pomoc raczej nie mozna liczyc - tzn. nie przypilnuja ekipy, chyba ze sa z nia zwiazani. Ale tak naprawde nie wiem jaka jest prawda. Moze ktos bardziej doswiadczony sie wypowie?

Jak dla mnie ekipa ktora buduje jest wazniejsza niz osoba kierownika, ale moze sie mysle...

nie to nie u mnie, "wypożyczyłem" znajomej do małego remontu domu, pozostała cześć ekipy robi u mnie elewację - służę wizją lokalną

Iga9 - co do hurtowni to mogę polecić firmę "Nadstaga":

http://www.9434.poznan.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=19550&zenid=49d9507daf64539e744ab2e4f325b243

Do mnie, do Pobiedzisk, wieźli gratis wszystkie materiały (mam surowy zamknięty) a jest to kawał drogi. Można sporo utargować. Realizacja zamówienia b. szybka.

• 1 month później...
  • 3 weeks później...