akurat 24.08.2018 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Cześć, dostałem parę wycen okien do mojego domku - jednak sprawa okien niestety nie jest tak prosta - bardzo dużo różnych producentów, okuć, profili dlatego mam nadzieję że pomożecie w wyborze. Pieniążki raczej grają 2 rolę choć nie ukrywam że wolałbym zaoszczedzić i dołożyć gdzieś indziej jednak sprawą pierwszorzędną myślę że będzie jakość + energooszczędność. Zrobiłem szybkie zestawienie z góry dzięki za pomoc: https://www.dropbox.com/s/w483lyoiatxciv0/okna.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 24.08.2018 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Dlaczego akurat ten model vetrexa? Jak sami sprzedawcy mówią, model raczej egzotyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akurat 24.08.2018 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Dlaczego akurat ten model vetrexa? Jak sami sprzedawcy mówią, model raczej egzotyczny. czy egzotyczny to nie wiem ale V90+ ma dość dobre opinie, jest ciepłym oknem choć z 6cio komorowym profilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akurat 25.08.2018 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2018 Dlaczego akurat ten model vetrexa? Jak sami sprzedawcy mówią, model raczej egzotyczny. poza tym różnica między V90+ a V82 vetrexa to jakieś 900zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KromaXXL 27.08.2018 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 nie bierz vetrexa! kupilem okna na cały dom v82. Montaż w lutym, 5 okien na 13 miało wady fabryczne/ zabrudzenia wewnetrzne szyb/ uciete uszczelki zewnętrzne (niewymienne- sprasowane z profilami). Wszystko spisane w protokole odbioru i dzisiaj mamy prawie wrzesień i zero reakcji. Mydlą oczy że wymienią/ naprawią a mamy wrzesien i dalej nic. chce ie wprowadzić a na srodku okna w salonie czarna plama na srodku szyby. Szkoda nerwów kup okna innej firmy bo 5 na 13 okien to nie przypadek tylko slaba jakość. Nie umyjesz okien i nie sprawdzisz przed zakończeniem montazu to jestes gleboko w D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akurat 28.08.2018 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 mam nadzieje że to jedyny przypadek - bo odstrasza klientów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 28.08.2018 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Ja mam Vetrex V82 i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akurat 02.09.2018 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Ja mam Vetrex V82 i jestem zadowolony u mnie różnica w cene między V90+ a V82 jest około 900zł - wiec nie jest to jakaś duża suma jeśli chodzi o całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts