Joanna_33 26.08.2018 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Witam, jestem na etapie projektowania pomieszczeń w segmencie i zastanawiam sie jakie są opcje by w tej łazience móc zmieścić pralkę - może byc wersja slim tj płytsza, niższa itp.. Jedyny pomysl wykonalny wedlug mnie to wstawienie jej pod oknem tam gdzie obecnie znajduje sie umywalka i przerobienie tej szafki. Ale może widzicie inne rozwiązania? Jestem w stanie zaakceptowac inny wymiar prysznica np 80x100, jednicześnie chcialabym w miarę fukcjonalną szafką/szuflady pod umywalką na różne drobiazgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 26.08.2018 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Ja bym podniosła wyżej grzejnik i wydłużyła szafkę umywalkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna_33 26.08.2018 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Tylko nie jestem w stanie przesunąć bardziej drzwi wiec glebokosc szafki na ścianie z grzejniki em jest dosyć ograniczona i boję się że taki wielki mebel spowoduje że nie będzie się dało łatwo wejść do łazienki i narobić sobie kilka siniakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 26.08.2018 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 A co masz za ścianą z umywalką? Może dałoby się w miejscu grzejnika wykroić wnękę. A pod schodami się nie da zrobić schowka z pralką? A w łazience na innym poziomie ( nie wiem czy to parter czy piętro)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna_33 26.08.2018 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Za ścianą jest sypialnia i tam się nie przebije bo niestety dosyć waska... teoretycznie mam miejsce na innym piętrze na pralke ale wygodniej byłoby na tym poziomie żeby tyle nie biegać z rzeczami po schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 26.08.2018 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Nie rozumiem z czym masz problem. Teraz szafka łazienkowa ma wymiary 120x50, właściwie wystarczy, że zrobisz 120x60 i wejdzie bez problemu normalna pralka. To chyba najbardziej optymalne ustawienie jeśli nie chce się robić dużej rewolucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts