zagor1988 26.08.2018 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Witam Mam ogromny problem z zagospodarowaniem miejsca na wc dla gości i garderoba w sensie kurtki buty zaraz obok wiatrołapu po prawej w projekcie były tylko garderoby ale chcielibyśmy tam zrobić małą toaletę i mini garderobę i nie jestem pewien jak można by to zrobić toaleta musi posiadać drzwi i pomyślałem że może można by podzielić przestrzeń na połowę i zrobić dwa pomieszczenia jedno na garderobę kurtki a drugie na toaletę szerokość całej wnęki to 234 cm, gdyż szafy z drzwiami przesuwnymi zajmują również dużo miejsca i trzeba dostępu do szaf jeśli ktoś ma jakikolwiek pomysł byłbym ogromnie wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 26.08.2018 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zagor1988 27.08.2018 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Super dziękuje wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts