mirabelki2 27.08.2018 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam troszkę się przestraszyłam tym co zobaczyłam. Chcialam zasięgnąć rady czy tutaj wszystko jest w pożądku i tylko ja widze cos nie tak, czy rzeczywiście jest cos nie tak i pytanie co z tym zrobic? Ściany od środka sa nierówne, okno srodkowe ma miec 120 otwor na dole to 117 cm. Boczne maja mieć po 90 a otwory maja 103. Prosze zerknijcie i dajcie znać... Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez mirabelki2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 27.08.2018 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Zamiast mirabelki zbierać trzeba było pilnować. Okna robisz na zamówienie, więc kwestia aby przeboleć kilka centymetrów różnicy.Od środka idzie tynk na ściany to o ile nie sa to różnice 5 cm to zakryje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts