tycoon 27.08.2018 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Niebawem będziemy mieli w domu nowego lokatora - maluszka takiego. Wózek już kupiony (o taki łóżeczko też. Pozostało jeszcze wykończenie pokoiku. Jakieś porady co i jak powinno się zrobić? Może jakieś urozmaicenia od zwykłych 4 ścian które będą na niego oddziaływały? Edytowane 7 Września 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 27.08.2018 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Maszt o samo IP co @siostelio. Już ban, czy czekać na link do sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tycoon 28.08.2018 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Dobry jesteś. Za to skoro mnie rozszyfrowałeś proponuję zabawę na inteligencję. Spróbujesz zgadnąć do czego link wprowadzę. Jak dodam już ten link o którym wspomniałeś i zgadniesz, to załóż mi bana na IP. Ale jeżeli się pomylisz, to wpuszczasz wszystkie moje posty wraz z linkami. Przyjmujesz wyzwanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 28.08.2018 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 A co trudnego w porównaniu IP?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuroliszek 30.08.2018 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 To będzie ten link, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts