Radek420 28.08.2018 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Witam, tego lata robiony jest u mnie dach astardowy, budowa przebiega pomyślnie, ale gdy robię zdjęcia postępów to zauważam niedociągnięcia. Chodzi mi głównie o materiał pomiędzy ścianą a dachówką który wchodzi do rynny w niektórych miejscach. Dostałem wytłumaczenie że jest to zrobione specjalnie, jednak ciężko mi jest w to uwierzyć, ponieważ nie na całej długości jest materiał włożony do rynny, momentami jest idealnie odcięty. Nie zauważam też żadnego wzoru którym pracownicy mogliby się kierować. Dlatego piszę tutaj z załączonymi zdjęciami i zapytaniem - czy poprawienie jest wykonana robota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 09.09.2018 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2018 W rynnie nie powinno nic być bo utrudnia ro wypływ wody i umożliwia osadzanie różnych nieczystości. Natomiast gdy jest to folia dachowa to bardzo źle gdyż doprowadzi to do szybkiej jej degradacji, która "rozpełznie" po całym dachu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts