faltra 28.08.2018 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Witam,Potrzebuję odkleić taśmę paroszczelną w jednym oknie a następnie ponownie ją przykleić. W związku z tym szukałem dzisiaj kleju do tego w wielu sklepach i budowlanych i od okien, także w castoramie ale nigdzie nie mogłem go dostać. Mam taśmy firmy illbruck. Szukałem takiego czego lub coś podobnego: https://www.illbruck.com/pl_PL/produkty/znajdz-produkt/product/sp025-klej-do-folii-okiennych-1/ Czy mógłbym użyć jakiś klej zamiennik który jest łatwo dostępny? Dzięki za pomoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.09.2018 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Nie ma gwarancji, że taśmę oderwiesz w takim stanie, by dała się sensownie przykleić ponownie. Wszystko zależy jakie konkretnie masz u siebie folie (rodzaj użytego pierwotnie kleju) i jak dolegają do ściany. Tego typu klejów nie dostaniesz w marketach (za drogie i mało popularne), więc pozostaje szukać w sklepach internetowych lub po prostu podjechać do jakiejś lepszej firmy okiennej i poprosić - może montażyści mają jakąś końcówkę którą się podzielą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts