fox503 29.08.2018 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Witam, Mam pytanie - słupki 9 warstwowe oczywiście będę zalewał do środka betonem ale przy podmurówce 2 warstwowej czy jest sens to wykonywać ? Według wykonawcy taki niski murek i tak jest stabilny , dodatkowo czy pod pierwszą warstwę pustaków dajecie folię przeciwwilgociową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 29.08.2018 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Ja u siebie przy podmurówce jednowarstwowej dawałem w każdą komorę pręt zbrojeniowy 10mm. Pustaki układane na izolacji przeciwwilgociowej. Zalewane wszystko betonem z betoniarki z cementem jedynki. W słupki dawałem 4 pręty 10mm. A w słupki gdzie brama i furtka 8 sztuka 14 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts