adams1692 29.08.2018 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Witam. Chciałbym zadać Państwu pytanie na które niestety nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. Mianowicie chciałbym ocieplic betonowy strop wełną rockroll super 2x 15cm, poddasze będzie nieuzytkowe praktycznie w całości i moje pytanie brzmi, czy wełny mogę położyć bezpośrednio na sobie nie korzystając z legarow? Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 29.08.2018 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Tak, dwie warstwy wełny mogą leżeć na stropie. To standardowe rozwiązanie przedstawiane na stronie http://www.rockwool.pl/aplikacje/poddasza/izolacja-stropodachu-wentylowanego/ Legary stosujemy gdy potrzebujemy konstrukcję pod podłogę np. deski lub OSB. Na zdjęciach oba rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts