Piecha21 30.08.2018 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Witam ! Ostatnio zauważyłem delikatne pęknięcia na fundamencie. Fundamenty były wylewane 2 lata temu. Czy przejmować się takimi pęknięciami ? Nie mam pojęcia z czego mogły by powstać. Pęknięcia zauważyłem już 3 miesiące temu i nie zaobserwowałem by się powiększały. Proszę o jakąś opinię czy jest to coś poważnego czy raczej normalna sprawa. Chcę wiedzieć czy śmiało mogę przystąpić do ocieplania fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piecha21 30.08.2018 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Dodam jeszcze że wydaję się mi że nie są to pęknięcia skurczowe betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 30.08.2018 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 A gdzie te pękniecia sa? To jest poziom pion z tych fotek nie wiele wynika poza widaczna rysą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piecha21 31.08.2018 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 A gdzie te pękniecia sa? To jest poziom pion z tych fotek nie wiele wynika poza widaczna rysą. Pęknięcie leci od ławy do pustaków. Pęknięcie pionowe. Pęknięcie jest mniejsze przy ławie. Zmniejsza się w stronę ławy. Ogólnie te pęknięcie nie jest jakieś straszne ale zastanawiam się czy może to mieć jakieś konsekwencje i czy takie pęknięcie jest akceptowalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_ 04.09.2018 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Jest dobrze, nie przejmuj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts