Emartynka 30.08.2018 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Moi drodzy. Mam problem. Chciałabym obudować schody tak by były one zamykane.(oddzielenie góry od dołu). Na poczatku myślałam o zwykłych drzwiach później o systemie drzwi przesuwnych. Proszę o rady może ktoś już u siebie stosował jakiś system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strusp 31.08.2018 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Zastanów się, czy chcesz to zrobić na stałe czy na jakiś czas (małe dzieci). Jak to drugie, to wystarczy mała furtka z odpowiednim zamykaniem. Jak to pierwsze, to co z balustradą? Do wywalenia? Obudowa płytami gk+ profile wzmocnione na futrynę? Wstawić jakieś okno wewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emartynka 31.08.2018 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Zastanów się, czy chcesz to zrobić na stałe czy na jakiś czas (małe dzieci). Jak to drugie, to wystarczy mała furtka z odpowiednim zamykaniem. Jak to pierwsze, to co z balustradą? Do wywalenia? Obudowa płytami gk+ profile wzmocnione na futrynę? Wstawić jakieś okno wewnętrzne? Ogólnie chciałam to zrobic na stałe. Myślałam zostawić balustradę tyle że ja obudować od strony góry płyta np. meblowa i wstawić drzwi ew. System drzwi przesuwnych taki jak w szafach.. chyba że znajdzie się jeszcze inny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts