Tomek_J 04.11.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Zaczynam budowę i chcę się uświadomić w kwestii przesądów i tzw mądrosci ludowych. Przesądy przesądami, ale ja na swojej nieraz doświadczyłem funkcjonowania Praw Murphy'ego. Począwszy od słynnego "Jeśli coś może się zepsuć, to na pewno się zepsuje" przez "Każdy przewód [deska, pręt itp.] przycięty na długość okaże się za kótki" aż po Prawdę Najwyższą: "Stopień głupoty Twego postępowania jest wprost proporcjonalny do liczby otaczających Cię osób"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.11.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Każdy przewód [deska, pręt itp.] przycięty na długość okaże się za krótki Czyli: Dwa razy skracał... i jeszcze za krótkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.11.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 W poniedzialek sie nie zaczyna , bo zazwyczaj jaki poniedzialek taki caly tydzien , wiec jesli bedzie pechowy to ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 19.11.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Słyszałam ,że nie wolno się wprowadzać do domu w roku przestępnym. Bo mogą Cie spotkać same nieszczęścia ( znam takich co uwierzyli i w grudniu tamtego roku mieszkali na wylewce i mieli tylko kuchenkę do gotowania). Ja sie nie zastosowałam i wprowadziłam we wrześniu. I podobno nie można też wprowadzać się w listopadzie . W zasadzie nie wiem dlaczego pewnie chodzi o to że 1 listopada jest Święto Zmarłych. Dziwie się ludziom , którzy wierzą w zabobony a tym samym są katolikami . Jest powiedziane " Nie będziesz miał Bogów cudzych przedemną" i ja sie do tego stosuje i w nosie mam czarne koty , piątki 13 - tego, drabiny i itp. itd. Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 A mnie się kiedyś przewaliło przez mózgownicę do trzech razy sztuka i gdyby nie Anioł Stróż to bym tera postów nie stukał, łoj blisko było do kosy blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 19.11.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Tak tak, wielokrotne orgazmy do moga mieć tylko kobiety szanowny kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Serducho to ja mam jak po Kamie, jak dzwon i nie o takie przyjemności chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 22.11.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Tak tak, wielokrotne orgazmy do moga mieć tylko kobiety szanowny kolego A faceci to niby co - tylko raz w życiu ?!?!... :o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 23.11.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Baba a ztym złotem pod progiem to prawda musi być, tylko niekoniecznie ma to być piniądz, może być kawałek złota....PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 06.01.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Przyszłościowo - zakop euro ! Zacznij we wtorek, a ominie cię potworek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Przekorek bez logu 11.01.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Sroda minie, tydzien zginie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts