polyken 31.08.2018 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Witam Mamy inwestycje przy której chcemy uniknąć barierki przy małej skarpie. Nasza wysokość C według przepisów wymaga zastosowania barierki, w związku z czym chcemy ją podzielić. Pytanie 1 - jaka jest maksymalna różnica wysokości dopuszczalna w polskich przepisać, która dopuszcza brak barierki (wysokość A)? Pytanie 2 - przy dopuszczalnej wysokości A, jaka musi być minimalna szerokość B? Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 31.08.2018 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Witam Mamy inwestycje przy której chcemy uniknąć barierki przy małej skarpie. Nasza wysokość C według przepisów wymaga zastosowania barierki, w związku z czym chcemy ją podzielić. Ja nie rozumiem pytania, bo skoro jak piszesz masz wiedzę że wyskośc C wymaga barierki to wystarczy w ten przepis zerknąć i doczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polyken 31.08.2018 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Ja nie rozumiem pytania, bo skoro jak piszesz masz wiedzę że wyskośc C wymaga barierki to wystarczy w ten przepis zerknąć i doczytać. Różnica (wysokość C) wynosi powyżej jednego metra, a to z pewnością wysokość wymagająca barierki, ja jednak potrzebuję dokładnych wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 31.08.2018 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Różnica (wysokość C) wynosi powyżej jednego metra, a to z pewnością wysokość wymagająca barierki, ja jednak potrzebuję dokładnych wartości. ale nadal nie wiadomo co to jest , taras w domku? przydrożny rów/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts