NevoRed 31.08.2018 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Witam ponownie! Piszę w sprawie pęknięć na tarasie betonowym przed moim domem. Taras ma wymiary: 17m długości na 3,5m szerokości (strona ze spadkiem). Taras jest zbrojony, majstry jak robili to nic nie wspomnieli o dylatacji. Ja natomiast z braku wiedzy tego nie zrobiłem i teraz pojawiły się pęknięcia, które są coraz większe (rysy widoczne na załączonych obrazkach). Moje pytanie: jak mogę ten problem rozwiązać? Z tego co czytałem to wydaje mi się, że powinienem zrobić dylatacje wzdłuż spadku co 3,5m. Co Wy na ten temat uważacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 31.08.2018 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Piszesz ze taras ma 17x3,5 m a pokazujesz jakis chodnik na metr. Jak wrzucasz fotki samej rysy to nic nie da pokaz ogólne zdjecie i zaznacz rysy. Ale to co pokazujesz sie już zdylatowło wiec co chcesz dalej to nacinać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts