_ZBYCH_ 06.10.2004 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Tu proszę zamieszczać wszelkie komentarze, krytyki i wymiany poglądów odnośnie wątku <<>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 O prawie dziennik się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RolandB 06.10.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 a ja bym sobie z checia ogladnal cos co mnie oswietleniowo zainspiruje ... chodzi o salon i lazienke .... znacie cos na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2004 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Bardzo fajny kominek. Natomiast schody mi się nie podobają - dlatego, że mają drewnianą opaskę na ścianie i przez to schody zrobiły się jakieś takie nijakie. Maluszku ... one sa po prostu schrzanione - zobacz kąt ... w pewnych miejscach zamiast 90* - jest rozwarty ... http://www.inspiracje2004.republika.pl/Inspiracje/1/Schody1.JPG ale bambus ... podoba mi sie jako drzewo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 06.10.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 wypada tylko prosić o więcej zdjęć w temacie inspiracje i mniej komentarzy (tutaj więcej), aby było co oglądać, a jest co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 06.10.2004 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Bardzo fajny kominek. Natomiast schody mi się nie podobają - dlatego, że mają drewnianą opaskę na ścianie i przez to schody zrobiły się jakieś takie nijakie. Maluszku ... one sa po prostu schrzanione - zobacz kąt ... w pewnych miejscach zamiast 90* - jest rozwarty ... To tylko złudzenie apteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.10.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Bardzo fajny kominek. Natomiast schody mi się nie podobają - dlatego, że mają drewnianą opaskę na ścianie i przez to schody zrobiły się jakieś takie nijakie. Maluszku ... one sa po prostu schrzanione - zobacz kąt ... w pewnych miejscach zamiast 90* - jest rozwarty ... To tylko złudzenie apteczne To chyba raczej kwestia złego ustawienia się do zdjęcia dlatego te schody tak wyszyły troszkę krzywo. Natomiast ta ramka powoduje, że schody są za ciężkie do delikatnych barierek i poręcz no i są nijakie w stosunku do całego pomieszczenia (ale to moje wrażenie). Samo drewno bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 07.10.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Husy super extra de lux To właśnie mój styl Tak lubię. Domy z duszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 07.10.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 nie zgadzam się z komentarzem ze przesdtawione rozwiazania w 1 watku sa super drogie -kominek np. zamiast drogiego marmuru do jego wykonania uzyto płyt g-k, metalowej ramki do obudowy i trochę granitu, kosztowny mógł byc raczej sam jego projekt, Zbych -napisz gdziemzona kupic jezeli wiesz taki metal-blache do obudowy wkladu, dokladnie o takie wykonzcenie a la telewizor mi chodzi? takze pare slow wiecj o takim wykonczeniu jakbys mogl drugei wnetrze kojarzy mi sie z cieplym, przyjaznym domem babuni, miejscem gdzie pachnie na zime konfiturami, piecem kaflowym, sadem owocowym w ogrodzie no i tym pieknym tygryskiem na kanapie (napewno mruczy non stop), nie sa to moje klimaty, ale mzoe za 30 lat beda ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.10.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Czupurku wybacz, bardzo cie szanuję, ale to wnętrze, to jakiś koszmar Jest tam kupa świetnych rzeczy, ale całość jest po prostu koszmarna! Kilka posklejanych w jedno wnętrze topowych i modnych rozwiązań nie załatwia jeszcze sprawy, a już te wszechobecne wnęki w ścianach doprowadzaja mnie do łez. Podoba mi się tylko pod warunkiem, że jest to sklep z oświetleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 07.10.2004 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Husy - .... oprócz kotka to dla mnie wszystko beee.. Zbych - te drugie schody (w kolorze orzecha) to bomba!!! - proste w formie i dobrze zrobione ... miodzio (takie chciałabym u siebie ... ale w moim domku nie ma schodów)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 08.10.2004 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Ludzie powinniście być Zbychowi wdzięczni za zaangażowanie i dobrą wolę podzielenia się wiedzą z nami. A tu głównie krytyka, że krzywo stanął do zdjęcia, że podłogi i schody drogie. Przecież ilu nas tyle problemów i każdy ma inne problemy inwestycyjne w tym, również finansowe. Są i tacy, którzy tych ostatnich nie mają czego nie uważam za naganne. Czasy urawniłowki mamy za sobą.Na TVN24 leci taki program czyba Twój Styl. Często pokazują domy rezydencje, które na oko maja z 500m2 - a niech sobie pokazują. Zdjęcia w gazetach obrazujące wystroje łazienek i kuchni najlepiej wychodzą kiedy powierzchnia pomieszczeń przekracza 20m2. Pytanie - ilu z nas ma takie kuchnie i salony kąpielowe?Wydaje mi się, że jeżeli wszyscy podziękują Zbychowi za kolejne przykłady to z korzyścią dla wszystkich będzie ich z pewnością więcej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.10.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 krzysztof - wcale nie krytykowałam Zbycha, że krzywo stanął do zdjęcia tylko odpisałam brzozie, dlaczego wydaje jej się, że te schody są źle zrobione i tyle. Zresztą Zbych umieścił podobny komentarz do mojego. A poza tym Zbych specjalnie zrobił te komentarze, żebyśmy mogli wyrazić opinię o tych wystrojach wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 krzysztof - wcale nie krytykowałam Zbycha, że krzywo stanął do zdjęcia tylko odpisałam brzozie, dlaczego wydaje jej się, że te schody są źle zrobione i tyle. Zresztą Zbych umieścił podobny komentarz do mojego. A poza tym Zbych specjalnie zrobił te komentarze, żebyśmy mogli wyrazić opinię o tych wystrojach wnętrz. jej ? o jejj ! jemu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.10.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 brzoza - najmocniej Cię przepraszam za zrobienie z Ciebie kobitki ale przez Twój nick tak jakoś z kobitką Cię kojarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 brzoza - najmocniej Cię przepraszam za zrobienie z Ciebie kobitki ale przez Twój nick tak jakoś z kobitką Cię kojarzyłam usmiech u mnie kobiecy ... może dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.10.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 brzoza - to pewnie przez Twój uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.10.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 No to tak a' la kroyena':1) pierwsza balustradka to siedlisko kurzu i przytyczek do wiecznego sprzątania, ale jak kogoś stać na Gosposię to nie ma problema.2) schody bez balustradki fajne, ale przy małycg dzieciach i na starość mało bezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 A mi się podoba kominek z 1 zdjęcia jak telewizor coś w moim stylu I wnęki w ścianach,które pokazała Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 08.10.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 M@riusz_Radom, to okno którego zdjęcie wkleiłeś to nie może być prawda!!!! Poza tym, na zdjęciu robionym od wewnątrz widać koronę drzewa, której nie powinno być - oceniając po zdjęciu górnym. A przecież "niedopobna przyjąć", jak pisał pewien przedwojenny profesor prawa, że są gdzieś na świecie aż dwa takie okna!!!! Chyba żeby jednak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts