Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wątku <<<Inspiracje>>>

_ZBYCH_

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo fajny kominek. Natomiast schody mi się nie podobają - dlatego, że mają drewnianą opaskę na ścianie i przez to schody zrobiły się jakieś takie nijakie.

Maluszku ... one sa po prostu schrzanione - zobacz kąt ...

w pewnych miejscach zamiast 90* - jest rozwarty ...

:wink:

http://www.inspiracje2004.republika.pl/Inspiracje/1/Schody1.JPG

ale bambus ... podoba mi sie jako drzewo ...

Bardzo fajny kominek. Natomiast schody mi się nie podobają - dlatego, że mają drewnianą opaskę na ścianie i przez to schody zrobiły się jakieś takie nijakie.

To tylko złudzenie apteczne :wink:

To tylko złudzenie apteczne :wink:

To chyba raczej kwestia złego ustawienia się do zdjęcia dlatego te schody tak wyszyły troszkę krzywo.

Natomiast ta ramka powoduje, że schody są za ciężkie do delikatnych barierek i poręcz no i są nijakie w stosunku do całego pomieszczenia (ale to moje wrażenie). Samo drewno bardzo mi się podoba.

nie zgadzam się z komentarzem ze przesdtawione rozwiazania w 1 watku sa super drogie -kominek np. zamiast drogiego marmuru do jego wykonania uzyto płyt g-k, metalowej ramki do obudowy i trochę granitu, kosztowny mógł byc raczej sam jego projekt,

Zbych -napisz gdziemzona kupic jezeli wiesz taki metal-blache do obudowy wkladu, dokladnie o takie wykonzcenie a la telewizor mi chodzi? takze pare slow wiecj o takim wykonczeniu jakbys mogl

drugei wnetrze kojarzy mi sie z cieplym, przyjaznym domem babuni, miejscem gdzie pachnie na zime konfiturami, piecem kaflowym, sadem owocowym w ogrodzie no i tym pieknym tygryskiem na kanapie (napewno mruczy non stop), nie sa to moje klimaty, ale mzoe za 30 lat beda :))

Czupurku wybacz, bardzo cie szanuję, ale to wnętrze, to jakiś koszmar :-?

Jest tam kupa świetnych rzeczy, ale całość jest po prostu koszmarna!

Kilka posklejanych w jedno wnętrze topowych i modnych rozwiązań nie załatwia jeszcze sprawy, a już te wszechobecne wnęki w ścianach doprowadzaja mnie do łez.

Podoba mi się tylko pod warunkiem, że jest to sklep z oświetleniem :wink:

Ludzie powinniście być Zbychowi wdzięczni za zaangażowanie i dobrą wolę podzielenia się wiedzą z nami. A tu głównie krytyka, że krzywo stanął do zdjęcia, że podłogi i schody drogie. Przecież ilu nas tyle problemów i każdy ma inne problemy inwestycyjne w tym, również finansowe. Są i tacy, którzy tych ostatnich nie mają czego nie uważam za naganne. Czasy urawniłowki mamy za sobą.

Na TVN24 leci taki program czyba Twój Styl. Często pokazują domy rezydencje, które na oko maja z 500m2 - a niech sobie pokazują. Zdjęcia w gazetach obrazujące wystroje łazienek i kuchni najlepiej wychodzą kiedy powierzchnia pomieszczeń przekracza 20m2. Pytanie - ilu z nas ma takie kuchnie i salony kąpielowe?

Wydaje mi się, że jeżeli wszyscy podziękują Zbychowi za kolejne przykłady to z korzyścią dla wszystkich będzie ich z pewnością więcej.

Pozdrawiam

krzysztof - wcale nie krytykowałam Zbycha, że krzywo stanął do zdjęcia tylko odpisałam brzozie, dlaczego wydaje jej się, że te schody są źle zrobione i tyle. Zresztą Zbych umieścił podobny komentarz do mojego.

A poza tym Zbych specjalnie zrobił te komentarze, żebyśmy mogli wyrazić opinię o tych wystrojach wnętrz.

krzysztof - wcale nie krytykowałam Zbycha, że krzywo stanął do zdjęcia tylko odpisałam brzozie, dlaczego wydaje jej się, że te schody są źle zrobione i tyle. Zresztą Zbych umieścił podobny komentarz do mojego.

A poza tym Zbych specjalnie zrobił te komentarze, żebyśmy mogli wyrazić opinię o tych wystrojach wnętrz.

jej ?

o jejj ! :o

jemu ...

:D

M@riusz_Radom, to okno którego zdjęcie wkleiłeś to nie może być prawda!!!! Poza tym, na zdjęciu robionym od wewnątrz widać koronę drzewa, której nie powinno być - oceniając po zdjęciu górnym. A przecież "niedopobna przyjąć", jak pisał pewien przedwojenny profesor prawa, że są gdzieś na świecie aż dwa takie okna!!!! Chyba żeby jednak ... :cry: