_ZBYCH_ 08.10.2004 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Mariusz, fajne zdjęcia, ale dlaczego umieściłeś je w tym wątku ??? Tutaj miały być zdjęcia ciekawych, inspirujących wnętrz, a nie przykłady totalnych fuszerek. Nie wiem, co w tym oknie jest inspirujące . Mamy naśladować taki sposób montażu okien? Jak dla mnie, to tu dopasowano sposób montażu do okna, które się tanio trafiło... Może "wyszło" z którejś budowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 08.10.2004 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Tak, tego drzewa tam być nie powinno (chyba) chociaż zdjęcie wewnątrz robione jest pod pewnym kątem.Być może obok jakieś drzewko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 08.10.2004 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Mariusz, fajne zdjęcia, ale dlaczego umieściłeś je w tym wątku ??? Tutaj miały być zdjęcia ciekawych, inspirujących wnętrz, a nie przykłady totalnych fuszerek. Z bardzo prostego powodu. Wątek nazywa się INSPIRACJE , czyli co? Czerpiemy z gotowych wzorów? Chyba nie, wtedy wątek powinien się nazwać się SZABLON albo PRZYKŁADY A podawane przez nas zdjęcia mają natchnąć kogoś do czerpania pomysłów, do zrobienia czegoś "inaczej", nie twierdzę, iż należy montować te okna tak jak na zdjęciu ale to może być przestroga, aby się w tych inspiracjach nie zagubić. Bo później zamiast oryginalnie, nasza praca wygląda śmiesznie Ot tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Husy 08.10.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 no ale patrzac na 1 zdjecie to widac jakby cien galezi (m.in.prawy dolny rog). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 08.10.2004 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Pytanie ZASADNICZE. Czemu temat przewodni jest w dziale : Wymiana Doświadczeń a komentarze we : Wnętrzach ? Może redakcja konsekwentnie przeniesie oba wątki do jednego działu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 08.10.2004 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 no ale patrzac na 1 zdjecie to widac jakby cien galezi (m.in.prawy dolny rog). O to samo zapytałem kolegę fotografa Twierdzi, iż to nie musi być kanciarstwo. Drzewo może być oddalone o kilka metrów od budynku a mimo wszystko gałęzie będą na fotografii doskonale widoczne Ale to drzewo mi wygląda na jakieś owocowe a te chyba nie rosną na wysokość 2 piętra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Husy 08.10.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 hmm... moze niech sie Brzoza wypowie na temat: Jakie to drzewo? Moze on jest bardziej w tym temacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Husy 08.10.2004 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Zreszta popatrz na zdjecie 1, na dwoch górnych oknach widać odbicie drzewa w szybach, tak wiec te zdjęcia są prawdziwe! ... No chyba,że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Husy 08.10.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 A z gory przepraszam ZBYCH'a za to rozgadanie się no ale jak zostawić takie cos bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.10.2004 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 załączam zdjęcie jakie zamieścił Husy, żeby było wiadomo o czym mówię: http://www.morze.neostrada.pl/Inspiracje/1.JPG to wnętrze jest super - aż się chce usiąść i napić herbaty, pogłaskać kota, pogadać. W odróżnieniu od tych wszystkich pozostałych, które są piękne, ale zimne, to jest DOM w którym mieszkają żywi, na pewno fajni, ludzie. Dzięki za fotkę, zainspirowała mnie do zmiany kierunku poszukiwań wnętrz w moim domku - będzie cieplej, bardziej brązowo i domowo niż chciałam na początku - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.10.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Wątek suuuper! Nie wszystko wszystkim musi się podobać, ale zawsze można cosik podpatrzeć i myślę, że o to właśnie chodziło ZBYCHOWI.Ja np. nie lubię wnętrz rustykalnych (kojarzą mi się z bałaganem) ani za bardzo nowoczesnych (biurowych), nie chcę też mieć w swoim domu rzeczy powtarzalnych, dlatego kupuję różne pisma, odwiedzam galerie aby czerpać z nich INSPIRACJE jak napisał _ZBYCH_Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.10.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 A jeśli chodzi o to okno nie wierzę... ciekawe co na to nasz mistrz Jareko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.10.2004 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Pokój wyłożony kamieniem. piękne, ale gdyby oddzielić dwa zupełnie nie współgrające ze soba style - proste sosnowe łóżko, drzwi, belki w nadprożu, kamień a do tego inny świat - meble gdańskie, naczynia na szafie itp. Nie mam siły Ale z drugiej strony fajnie, ze Zbych założył ten temat. bo poszczególne rozwiazania można podpatrzeć.Jedni utwierdzą się w przekonaniu, że to nie dla nich, a inni będą mieć gotowe projekty.No i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.10.2004 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Ze stronki podanej przez mimilapin w " Inspiracjach " spodobały mi się : Les Contemporains - kominek z aranż. Cacao , pokazany również w aranż. Origami - kolorystyka aranż. Tenderness , Chess i sypialni Mistral Les Voyages - skrzynia łóżka z aranż. Sheido Pozdrawiam - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.10.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Zaraz zobacze co to jest Co czworo oczu to nie dwoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Husy 10.10.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Husy nie bardzo wiem co chcesz wyrazić ale Sonika właśnie tutaj chce umieścić zdjęcie Zachęcam wszystkich do zamieszczania fajnych zdjęć. Mysle, ze Zbychowi chodzilo o to aby umieszczac w watku INSPIRACJE same zdjecia, a reszte czyli caly tekst tutaj. Tak wiec i nauke wklejania zdjecia takze mozna bylo wkleic tutaj. Przynajmniej tak zrozumielem Jego slowa : Przyznacie jednak, że mało ciekawie ogląda się kilka zdjęć i potem kilkanaście komentarzy, krytyk, wymian opinii, itp. Zreszta niewazne szkoda marnowac miejsce. Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.10.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Wreszcie udało mi się wkleić to co chciałam. Nie są to zdjęcia, ale też można pooglądać. Zabrało mi to cały dzień - z wielką pomocą jednego z Forumowiczów, więc proszę zbytnio nie krytykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Husy 10.10.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Gratuluje i moze rzeczywiscie zbyt ostro zareagowalem. No ale teraz mamy pewnosc, że z wklejemniem prawdziwych zdjęć (mam nadzieje że niedługo) nie bedzie już problemów Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.10.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Czupurku wybacz, bardzo cie szanuję, ale to wnętrze, to jakiś koszmar quote] mnie się podoba ta kolorystyka i tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.10.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Kolorki są piękne, też takie lubię, choć niektórzy mówią, że majtkowe.Ale te wnęki, to już faktycznie zbyt często.Uparli się ci projektanci, czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts