Gość 12.10.2004 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Robert Sypialnia dla faceta bez kompleksów http://www.roche - bobois.com/home.htm Szukaj les voyages - oya sumiPodoba mi się w niej wszystko - oświetlenie,ciemnobrązowa ściana wyłożona gresem, przestrzeń... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 12.10.2004 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 no ładna i by mi odpowiadała , choć łóżko juz mam, nawet rochę podobne no i miejsca tyle to w mojej nie ma niestety... dzięki, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 23.10.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Plus - za pomysł.Jestem na etapie projektu domu. Od pokoleń blokowiczka.Nie mam wyobrażenia na 159 tematów. A tu proszę.Na tacce gotowizna- tylko wybierać.Minus - gdyby wszyscy wpisali TEMAT postu np.SCHODY kobieta praktyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.10.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Ew-ka ten kominek suuuper! Szkoda, że nie widać go od frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.10.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Ew-ka ten kominek suuuper! Szkoda, że nie widać go od frontu już widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.10.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Dzięki Ci dobra kobieto kominek rewelacyjny, bo już nie mogę patrzeć na kominki z piaskowca (bardzo przepraszam posiadaczy takowych) i przyłaczam się do pytania BK, jaki to kamień a może to imitacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2004 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Dzięki Ci dobra kobieto kominek rewelacyjny, przyłaczam się do pytania BK, jaki to kamień a może to imitacja wydaje mi się ,że imitacja - kilka rodzajów widziałam w Castoramie , na żywo widziałam ścianę z a,la piaskowca - wygląda super- więc szukam rozwiązań z kamiennymi wykończeniami http://www.stegu.pl/1004ar.html na tej stronie jest wiele rozwiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.10.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Ew-ka zdjątka z tym kamieniem zajefajne chyba mamy podobny gust (w innym wątku podobają mi się "twoje" firanki) _ZBYCH_ dlaczego nie umieszczasz już zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts