Mateusz22z 02.09.2018 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy pod schody wykonane z kostki brukowej (palisada) należy wylać fundamenty? Czy jedynie tak jak przy kostce brukowej, sypię się żwir i na to idzie kostka? Chodzi mi o coś takiego jak np. na tym zdjęciu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiecegly 03.09.2018 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Nie tak jak pod reszte kostki tylko głeboki fundament. Jak ci mróz podniesie w zimę kostkę na podjezdzie o 2-3cm to nawet nie zauważysz, a jak ci podniesie schody to drzwi nie otworzysz. Zresztą tak miał mój sąsiad, przez 3 tygodnie zeszlej zimy musial otwierać drzwi kopniakiem bo mu schodek wypchnelo do gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz22z 03.09.2018 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2018 OK. A jest gdzieś może w sieci filmik lub jakiś instruktaż jak to krok po kroku zrobić? Schodów jeszcze nie lałem więc nie chcę jakiejś gafy zrobić. Pozdrawiam,Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.trybulec 30.09.2018 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Przekop się przez PORADNIKI dostępne na stronie Buszremu w dzialer PROJEKTOWANIE. Są osobne teksty z rysunkami na temat schodów terenowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts