markoto 05.08.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 to ja tez poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.08.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=200620 - tutaj jest lista (wiele z nich już zmieniło nazwy, trzeba szukać).A co konkretnie Cię interesuje markoto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 no wlasnie mam kilka typow i musze wreszcie sie na cos zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.08.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 To jak zdecydujesz to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.08.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 dzięki, za priv.Przemyślę, bo tanio nie ma. Swoją drogą ciekawi mnie, co to za perfumy Chanel Mademoiselle za 130 zł? 100 ml edp. Przecież to niemożliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.08.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 dzięki, za priv. Przemyślę, bo tanio nie ma. Swoją drogą ciekawi mnie, co to za perfumy Chanel Mademoiselle za 130 zł? 100 ml edp. Przecież to niemożliwe... Przesłałam Ci taki namiar ?? Przecież one nie schodzą poniżej 300, skąd masz tą cenę ? A co do ceny ... ja wolę kupić bardzo dobre perfumy nawet po 450 pln za 30 ml, ale jak raz go użyję, to nawet po dwukrotnym praniu sweterka czuję zapach . śmieszy mnie "odnawianie" zapachu po kilka razu dziennie w toalecie przez niektóre dziewczyny (jak się zapachy zmieszają, to wejść nie idzie do wc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.08.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 nie, nie, to są dwie różne sprawy przesłałaś mi namiar na Diora w cenie rzekłabym normalnej. "Pochodziłam" jednak wczoraj po allegro i zaczęłam się zastanawiać, co oni sprzedają za to 130 zł. Przecież nie CC?? Nawet jeżeli, jak ktoś tam napisał, są to perfumy z likwidacji perfumerii, to też za darmo ich nie dają. Ciekawa byłam, czy coś wiesz na ten temat. Też lubię dobre perfumy, ale z drugiej strony zdarzało mi się kupić Diora za 150 zł a CC za 200, jak była promocja w sklepach wolnocłowych. A 450 za 30 ml to rozbój w biały dzień i koszmarna marża sprzedającego ..... niezależnie od rodzaju perfum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.08.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 . A 450 za 30 ml to rozbój w biały dzień i koszmarna marża sprzedającego ..... niezależnie od rodzaju perfum. Nie do końca. Po pierwsze to nie wody tylko czysty extrakt, a po wtóre, to pan nassomatto ma takie poczucie humoru, że jego zapachów nie ma w perfumeriach (zagranicznych) przez cały rok, tylko robi takie "rzuty". Uważa, że jego marka musi być niszowa i raczej niekoniecznie tania, a przede wszystkim ciężko dostępna. Ale warto było tyle dać, uwierz mi. A co do cc za 100 pln - to niestety większość aukcji to podróbki, wożone z turcji, tunezji itp. Dziewczyny z wizażu starają się wyszukiwać takie aukcje i zgłaszają adminowi, ale to walka z wiatrakami. Lepiej po prostu poradzić się doświadczonych zakupoholiczek, które z zamkniętymi oczami poznają co to za zapach i czy podrobiony (wydaje się to być niemożliwe, ale to lata praktyki). Aha, w likwidację perfumerii nie wierz, to stała zagrywka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kindyk 31.08.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 A co sądzicie o srebrnym Hugo Boss? Od wielu lat go używam, ja już do niego przywykłem, ale zaskakuje mnie, że sporo dziewczyn zwracało uwagę na mój zapach i dopytywało się jakich perfum używam:) Mojej żonie też się bardzo podobają i nie mogę zmienić perfum, więc przynajmniej nie mam problemów z wyborem zapachu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 31.08.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Ja ostatnio wywąchałam i zamówiłam ten zapach. Delikatny, subtelny...super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu1975 02.09.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 ja od dawna nie rozstaje sie ż HUGO BOSS DARK BLUE - jak dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuklinscy 14.09.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Kenzo Air Intense i CH 212 man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackjack2 30.09.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Ostatnio dostalem w prezencie Chanel Platinum Egoiste i musze przyznac, ze z wszystkich zapachow, ktore do tej pory mialem ten mi najbardziej odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sofie 09.10.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Moje najulubieńsze to Ives Rocher kokosowe i bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 28.10.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 W moim domu te z sa ulubione zapachy - to zwykle olejki rózane. I wykorzystuje te od Pachnacej szafy do mini kominków z podgrzewaczami. Zapach w domu jest rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts