Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najbardziej ulubiony zapach.

Wakmen

Recommended Posts

• Odpowiedzi 574
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wolę tą w metalowej butelce. Jest cudna. Zielona, wiem, że perfum nie powinno się mieszać, ale ja już tak mam, że też nie lubię pachnieć jak pół autobusu (raaany autobusem jechałam ostatnio chyba z 10 lat temu :o ), więc zawsze robię mały podkładzik z innych perfum. Wypróbuj lekko spryskać skórę Light Blue a potem Euforią, lub Ultravioletem Paco Rabanne i Euforią-efekt powalający, faceci szaleją, kobiety pytają czym pachniesz... 8) :wink:

http://www.iperfumy.pl/FotoCache/pl/Mid/CAKEPHW_AEDP.jpg

http://www.iperfumy.pl/FotoCache/pl/Mid/PARULVW_AEDP.jpg

joola - sama wiesz ze to zalezy tez od danej osoby - jej skory jej naturalnego zapachu itp.

same perfumy na 1 osobie pachna bosko a na innej kiszonym ogorkiem (ble :))

oczywiscie moge sprobowac - ale jako "purysta zapachowy" :lol: generalnie nie toleruje i nie znaosze zadnych mieszan miedzy zapachami.

do tego stopnia ze przeszkadza mi np. inny zapach balsamu do ciala niz perfum jakimi sie chce po godzinie przezd wyjsciem " psiknac"wiec pewnie nie zaakceptuje takiej kombinacji :)

od lat szukam absolutnie bezwonnego antyrespirantu bo dostaje szalu jak mi sie jego zapach miesza z perfumami (a wybieram juz te najmniej woniejace z ponoc jak twierdzi producent - bezwonnych)

Ba! nawet nie uzywam lakieru do wlosow czy mocno pachnacych szamponow (odzywek) bo mi sie gryzie potem ich zapach (pare godzin po umyciu) z zapachem perfum :)

Niestety ku mojemu nieszczesciu mam wech jak pies mysliwski :( - co bywa okrutne nie tylko przy wyborze zapachow kosmetykow ale przy np. takim obcowaniu z ludzmi w biurze czy w komunikacji miejskiej albo sklepie :/

Ponieważ jestem nawróconą "niepalaczką" też mam wyczulony węch, ale może nie aż tak drastycznie :wink:(od razu mam przed oczami powieść "Pachnidło" :wink: ) Oczywiście, masz rację, że na każdym ciele perfumy inaczej pachną, u mnie akurat ten "układ" się sprawdza choć nie trawię samego Ultravioletu (nietrafiony-trafiony prezent :wink: )

Jeśli przeszkadza Ci zapach balsamu, użyj bezzapachowej oliwki dla dzieci-dodatkowym efektem będzie dłużej utrzymujący się na ciele zapach perfum .

świeżo zmielona kawa :D

Ewuś, przybij piątkę :D A potem jeszcze zapach i smak świeżo zaparzonej kawki...mmmmm :D

ten zapach jest bezkonkurencyjny :lol: :lol: :lol:

przyjmiecie i mnie do klubu kawowego :wink: :lol:

ja jestem ZA :lol: odkąd zakupiłam ekspres ciśnieniowy ,ktory przed zaparzeniem mieli kawę - ten zapach otula moje mieszkanie od wczesnego poranka :D uwielbiam jak ten zapach budzi mnie :wink:

• 1 month później...
trudno - wolę JS :wink: pięknie wietrzeje - ujawniając coraz to nowe nuty...zwłaszcza teraz zimą - inaczej na ciele- inaczej na ubraniach - włełnianiych swetrach czy szalach... 8) no i teraz rzadko spotykany na ulicy... :wink:

Ja i moja stara, omijamy szerokim lukiem badziew. 8) Czyli wlasnie to co sie rozklada. :D

Oczywiscie rozumiem , ze dla "pospolitego ruszenia " jest to cos zadowalajacego. :p

ps. badziew nigdy nie trzyma sie kupy. :p

po co tyle zachodu, zrób to w swojej okolicy

na pewno niejeden się ucieszy

ja Cię w moje okolice nie zapraszam

brak znajomosci tematu tak jak i w innych tematach. 8) polska to taka mucholandia, to tak dla wyjasnienia.pisze to naprawde szczerze. :D zapach "pospolitego ruszenia" tez jest specyficzny. :-?

ps. zapraszac mnie nie musisz, bylem i wydzialem :lol: . tym razem strzele fote, abys na wlasne oczka zobaczyla. 8) mysle, ze juz lepiej sie zagospodarowalas? :D

Hej ....

ale mam humora :D :D :D

Bardzo spodobał mi się zapach Versace Bright Crystal. Przechodziłam sobie alejką w pracy i zaczęło mi tak ładnie pachnieć. Pomyślałam sobie, że może ktoś coś wylał lub ..... i nagle za zakrętam zobaczyłam koleżanke.

http://images23.fotosik.pl/138/20aa2070a031533a.jpg

Pobiegłam więc do perfumerii (razem z mężusiem) :D co by mi kupił. Niestety nie było dla mnie buteleczki :p więc sobie zakupiłam sobie perfumy o których marzyłam od dawna :D . Nawet na forum napisałam, że te perfumy będe kiedyś mieć. NO I JE MAM :D :D

Są cudowne. Oto one:

http://images27.fotosik.pl/44/a3cb3e631aa51550.jpg

Ach jaka jestem szczęśliwa.... :D :D