Żelka 25.01.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 http://s219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/th_DSC00329.jpg zapachy sa, cialo jest .., ale trawertynu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tele-echo 25.01.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 http://s219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/th_DSC00329.jpg zapachy sa, cialo jest .., ale trawertynu brakuje Jak powiadaja "kamieniarze", nie tylko dziury w trawertynie sa ladne. ps. trzeba umiec zaakceptowac to co sie ma i to jest sztuka czerpania przyjemnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jaki zapach kupić Mężowi? Tego czarnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jaki zapach kupić Mężowi? Tego czarnego? Kup Mu Egoiste Chanela. Platinium {nie wiem czy jest inny , znaczy nie Platinium , to pisze dla wszystkiego] Nie pozalujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 ps. trzeba umiec zaakceptowac to co sie ma i to jest sztuka czerpania przyjemnosci. No na rescie gadasz z glebin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jaki zapach kupić Mężowi? Tego czarnego? Aqua di Gio - mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.01.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jaki zapach kupić Mężowi? Tego czarnego? Kup Mu Egoiste Chanela. Platinium {nie wiem czy jest inny , znaczy nie Platinium , to pisze dla wszystkiego] Nie pozalujesz Allure for Men - tyż pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.01.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Kup Platinium Nie pozalujesz potwierdzam http://perfumy24.pl/galerie/chanel-egoiste-platinum_43_m.jpg Lacoste http://www.perfumy-perfumeria.pl/perfumy/t_16662.jpg Dior http://www.perfumy-perfumeria.pl/perfumy/t_16467_01.jpg Dior Higher Delikatny, zwiewny, orzeźwiający i wibrujący, a zarazem uwodzicielski, zmysłowy i tajemniczy.Otula nas delikatna mgiełka cytrusową i rozwija się cudownie na skórze. Skład: Linia głowy - bazylia, gruszka, mrożone owoce cytrusowe Linia serca - rozmaryn, cyprys, mrożone korzenie Linia podstawy - piżmo, drzewo gruszy http://www.perfumy-perfumeria.pl/perfumy/t_16466_01.jpg Higher Energy, to nowa wersja z serii Higher. Energetyzujący, pobudzający pełen pozytywnych wibracji. Odświeża, pobudza zmysły i ciało.Doskonały dla aktywnych mężczyzn. wszystkie uwielbiam na moim mężu ....rano nie moge sie zdecydować ktory ma uzyć ( jemu jest zawsze wszystko jedno ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No i dalej nie wiem, które wybrać. Chyba do sklepu musowo się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.01.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No i dalej nie wiem, które wybrać. Chyba do sklepu musowo się wybrać. kazdy jest inny ....ja tez bym miala problem z wyborem jednego ( kazdy kosztuje ok 200zl wiec najlepiej jak powachasz swoim nosem bo moze nic Ci nie bedzie odpowiadalo) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noirpoulet 06.02.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 trussardi inside! jeśli chodzi o męskie zapachy, jest naprawdę genialny dla pań polecam ninę ricci, subtelna, moja ulubiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 12.02.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 fajny wątek szkoda że dopiero teraz go znalazłem bo niedawno właśnie miałem zgryz co zakupić narzeczonej ale staneło wypróbowanej już wcześniej Lolicie Lempickiej (jak odpakuje po walentynkach to poproszę o sesje z flakonikiem ) jak dla mnie zapach powalający - wyczuje go na kobiecie chyba z kilometra z damskich działających na mnie jest jaeszcze Sonia Rykiel nie pamiętam nazwy flakon w kształcie pomarańczowej koszulki z męskich od lat używam Joop'a Nightflight i chyba nigdy mi się nie znudzi od czasu do czasu 212 lub CK Obsession Men ale joop'owi jestem wierny wciąż. Ostatnimi czasy albo węch straciłem albo słabo szukałem ale nic z nowych zapachów nie przypadło mi do gustu albo raczej do nosa chociaż kilka zapachów z wątku muszę obwąchać w perfumerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noirpoulet 12.02.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 maslak - z nowosci mam christine aguilere i jestem bardzo zadowolona kate moss tez jest swietna pod warunkiem ze sie lubi delikatne zapachy.. z meskich podoba mi sie tez najnowszy valentino ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 12.02.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 maslak - z nowosci mam christine aguilere i jestem bardzo zadowolona kate moss tez jest swietna pod warunkiem ze sie lubi delikatne zapachy.. z meskich podoba mi sie tez najnowszy valentino ^^ o kurcze - a jest tez Pit albo Clooney? jakby co - biore w ciemno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 12.02.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 maslak - z nowosci mam christine aguilere i jestem bardzo zadowolona kate moss tez jest swietna pod warunkiem ze sie lubi delikatne zapachy.. z meskich podoba mi sie tez najnowszy valentino ^^ o kurcze - a jest tez Pit albo Clooney? jakby co - biore w ciemno... to dla mnie może być ta aguilera byle żywai nawet śpiewać nie musi a valentino obwącham przy najbliższej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.02.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 staneło wypróbowanej już wcześniej Lolicie Lempickiej ktory dokladnie zapach LL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 13.02.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 staneło wypróbowanej już wcześniej Lolicie Lempickiej ktory dokladnie zapach LL? na pierwszym zapachu LL po prostu Lolita Lempicka dokładnie na takiej jak na zdjęciu http://www.dolce.pl/200/62/159.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 14.02.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 W Sephorze są dzisiaj walentynkowe obniżki na kilka fajnych zapachów. 30-50 zł może zostać w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 24.02.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 jesli mogę,moim ulubionym zapachem jest las jesienią ,kiedy zaczynaja opadać liscie.Lubię tez zapach ścietego porabanego suszacego sie na powietrzu drewna do kominka,i jeszcze jest jeden cudny zapach latem miedzy 12 godz a 16 koniecznie w ciepły letni dzień przy delikatnym wiaterku w Zabużu u mojej szwagierki, kiedy mówie o nim rodzinie nikt jego nie czuje .moze kiedys przyjedziecie i tez pozwoli się wam poczuć.http://eturystyka.org/oferta/agroturystyka_klimiuk.htmlSerdecznie pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 25.02.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Lawenda, lawenda, lawenda!!! Lawendowe balsamy do ciala, szampony do wlosow, plyny do zmiekczania tkanin, swiece o zapachu lawendy, zele pod prysznic o zapachu lawendy, suszona lawenda zawieszona pod sufitem (pieknie sie komponuje z belkami) i pelno lawendy rosnacej kolo tarasu!!! Tarasu jeszcze nie mam, tymczasowo zadowalam sie balsamami itp Lawenda, lawenda, lawenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts