malgos2 26.03.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Oj a ja nienawidze zapachu lawendy kojarzy mi sie z molami i jakas stara babcina szafa no niestety Z lawenda mam takie wspomnienia: wchodze na uczelnie w plaszczyku smierdzacym lawendowa wkladka na mole, gdyz sie zagniezdzily okropki (potem odkrylam cedrowe wkladki, ktore tak nie smierdza) a kolezanka: Chanel No. 5???? A moj ulubiony zapach to Versace Woman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.03.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Tak ! Flower by....Fajne ale... no sama nie wiem Ostatnio katuje najnowsza Aque Allegorie Kiwi - fajne ps. zakochuje sie powoli tez w Guerlain Insolence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cudowny henio 27.03.2008 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 nie moge pachniec szanujaco sie, bo mnie glowa po perfumach odrazu boli a kto mowi o perfumach? ....mowa o zastosowaniu szlachetniejszego produktu, czyli Eau de Parfum. ps.Eau de toilette, stosuje jedynie przy bardzo "intesywnych kompozycjach zapachowych". http://img340.imageshack.us/img340/3489/zzzxrk4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.03.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 heniu - ale ten niebieski BLV Bvlgarii , co go Zielonookiej podtykasz - to jest troche meski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.03.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Wiem o czym mowisz heniu ale z lenistwa nie chcialo mi sie pisac calosci ogolnie jestem czula na intensywnosc zapachu i bardziej podchodza mi wody toaletowe, niz wody perfumowane czy jak to sie tam nazywa fachowo. Ja sie nie znam, dla mnie wazne zeby ladnie pachnialo a jeszcze apropo meskich zapachow to Kenzo pour Homme jest mniamniusi.. sorry ale nie bede wklejac fot jak heniu, bo mi sie po nie chce wstac lenistwo jest horrorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.03.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 heniu - ale ten niebieski BLV Bvlgarii , co go Zielonookiej podtykasz - to jest troche meski moze chodzilo o to zeby docenic i meskie Ja Bvlgarii kobiece kiedys mialam - nawet łądny zapach , ale było to dosyc dawno temu i już nie pamietam jakie to były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety henio 27.03.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 "trza" sie czasami prysnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.03.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 a no "cza" zielona - ja to sie kocham w Bvlgarii, ale jakos prawie bez wzajemnosci, bo one na mnie tak "krótko" pachna... ( wiem wiem - eau de parfum ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety henio 27.03.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 a no "cza" zielona - ja to sie kocham w Bvlgarii, ale jakos prawie bez wzajemnosci, bo one na mnie tak "krótko" pachna... ( wiem wiem - eau de parfum ) ....to tak jak moja stara. Tak wiec maly prezecik dla ciebie. http://img515.imageshack.us/img515/6753/zbhj6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 29.03.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 damskie hypnose meskie XS czarne - rewelacja O! Zupełnym przypadkiem wpadła mi w ręce próbka i nabyłem cosik Jest tak bardzo inny od tego, czego uzywałem. Ale spodobało mi sie to, że czułem się z nim, jak w innej skórze. Innej, ale nie mierziła mnie, była fajnie dopasowana i całkiem elastyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 30.03.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 moje zapachy to Acqua di gio i 5th avenue,ale ostatnio postanowiłam poprawić sobie humor i kupić coś nowego.Po kilku podejściach wybór padł na Premier Jour Niny Ricci.Popsikałam na rękę i... absolutny odlot,cudny cudny tego właśnie szukałam!ale myślę bez euforii ,może to tylko nuta głowy taka fajna, wąchałam rękę do wieczora-pełny zachwyt.Kupiłam.Następnego dnia cała w skowronkach próbuję swój nowy zapach.Łomatko,co za dziadostwo -ciężki duszący obcy i wstrętny .Dół jak Rów Mariański na cały dzień.Dziś zrobiłam jeszcze jedno podejście-znowu pachnie pięknie,hura!Może ktoś potrafi to wyjaśnić.Dodam jeszcze tylko że podobne doświadczenie mialam z zapachem Dolce Vita pierwsze wrażenie dobre ,dalej już tylko gorzej- nie po drodze mi z tym zapachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.03.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Ja cały rok używam 5th Avenue już chyba od 3 lat. W wakacje używam par Amour toujours Clarinsa - taka leciutka odmiana na czas urlopu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 02.04.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Kolejna moja miłość. I krótka historia: Kiedyś, kiedyś szukałam zapachu róży. Będąć na "bezcłowym" poprosiłam panią, by mi wskazała jakieś różane zapachy. Pomyślała chwilę i dała mi 2 próbki. Niestety nie zapamiętałam dokładnie nazw. Pamiętałam jedynie opakowanie. Te pierwsze nieszczególnie przypadły mi do gustu, ale za to drugie spodobały mi się wtedy niesamowicie. I dziś je odnalazłam i na dodatek podobają mi się jeszcze bardziej . Oto one: http://images28.fotosik.pl/188/e7fbe3ebd0f48af7.jpg Postanowienie nr2 http://images26.fotosik.pl/188/2144de885f0112bc.jpeg I nigdzie nie mogę znaleźć Jungle Elephant, Max Mara, Flowerbomb. Grrrr tu w Angli ich nie ma!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.04.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ja nie przepadam za rozanymi zapachami nawet bardzo ciekawe zlozone z zapachow 5 gat. róż Givenchy Very Irresistible z twarza Liv Tyler nie do konca mi podpasowaly. Choc przez moment mocno sie nimi interesowałam Teraz, przy okazji "drobnych" zakupow chyba kupie sobie Versace Woman - jest w Rossmanie w smiesznej cenie 70 zł Tylko musze powachac bo za cholere nie moge sobie przypomniec jak toto pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.04.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Versace Woman: zapach kwiatowo-drzewny Nuta główna: kwiat i liście migdałowca, jaśmin, bergamotka, róża rdzawa Nuta serca: kwiat lotosu, śliwka Nuta głęboka: drzewo cedrowe z Libanu, piżmo, bursztyn, wyciąg z kory, drzewo Inoke Na podstawie opisu nie potrafię wyobrazić sobie zapachu, ale podejrzewam, że rozwija się ciekawie - na pierwszy ogień idą kwiaty, ale finisz może być głęboki - zapachy drzewne utrwalone piżmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 no wlasnie a ja nie mam zadnego mocniejszego pizmowca w zestawie no i ta cena a! kupuje - nie spodoba sie - oddam mamie - ona uwielbia wszytkie perfumy na swiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Kupiłam!!! nie powalił mnie na kolana ale tak " na codzień" całkiem przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.04.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 poszukiwany AZZARRO Pour Lavender, dodam pilnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 03.04.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Kolejna moja miłość. http://images28.fotosik.pl/188/e7fbe3ebd0f48af7.jpg I już je mam, teraz tylko czekamy na przesyłkę Ten Eternity Moment jest superowski. Niedługo mam imieniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 04.04.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 od wczoraj niucham sobie Elle YSL sama nie wiem, dziś czuję w nich za duzo mdłej kwietnej słodyczy...wczoraj były cytrusy i piżmo... http://www.yslbeautyus.com/images/ELLE-eau-de-parfum-natural-spray-b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts