joan 07.04.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 ja w tym względzie jestem dosyć ekonomiczna zreszta nie tylko w tym mam zapach z maja ub roku -ultraviolet summer 50 ml- używałam latem - sporadycznie zimą. Starczy jeszcze na pare tygodni tego lata. Mój zimowy zapach - SportJS - mam od kilku m-cy i z 100ml zużyłam może 1/3 - ale to słaby zapach, więc korzystam z niego kilka razy dziennie. Teraz szukam bardziej trwałego i kobiecego Zwykle flakonik 50 ml starcza mi na 5-6 miesięcy. Pefumuję sie - wchodzac w mgłę - i u nasady włosów - na karku. Raczej nigdy bezpośrednio na skórę - bo szczypie aha -zdarza się że sprezentowane perfumy nie zostaną "skonsumowane" - no ale to przepraszam - nie moja wina...wtedy dzielę się nimi z mama lub teściową...im zwykle odpowiadają - ale to tylko mnie utwierdza w przekonaniu dlaczego ja je odrzuciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.04.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 U mnie perfumy stoja na polce czasami po 2-3 lata - nowe kupuje dla samej chceci kupowania a nie dlatego ze "stare" sie pokonczyly. Obecnie mam chyba 10 " na stanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.04.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 I nie starzeją się? Czasem zdarzyło mi się zachomikować i za każdym razem żałowałam - zapach był ciężki i płaski. Nie dało się używać. Dlatego z całego procesu najbardziej lubię szukanie nowego zapachu. Inwestuję tylko czas i mogę zmieniać preferencje bez konsekwencji finansowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.04.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Nie zauwazylam. Mysle ze 2-3 lata dla perfum stajacych w dobrych warunkach (nie na sloncu , nie w cieple) etc. - to nie jest cos co im szkodzi. Inna rzecz ze ich nie zuzywam szybciej bo zawsze mam x butelek i korzystam na przemian Nie lubie pachniec 1 zapachem non stop - wiec co pare dni (czasem codzinnie inny) - efekt butelka starcza na dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.04.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Moje nieraz stoja 4 lata i wiecej, jedno co zauwazylam ze traca kolor ale to mozna zauwazyc tylko w przezroczystych butelkach. Mam Baby Doll YSL chyba juz 5 rok na polce w szafce i jak na poczatku byl intensywnie rozowy jak landryna tak teraz jest prawie przezroczysty, chociaz na zapachu nie stracil. Mam troche jak zielonooka tz kupuje perfumy i uzywam na zmiane a ze kupuje zawsze 100-ki to przy paru butelkach w ogole nie chca sie skonczyc I jeszcze co zauwazylam, ze jak uzywam jakis perfum i mi sie skoncza... to nie moge kupic czy dostac "powtorki" bo juz mi nie pasuja, tak jakby mi sie przejadly chociaz nadal zapach mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.04.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Mohag - tez tak mam! jedyny wyjatek to te moje aqua allegoria pamplellune - 3 butelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 07.04.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 faktycznie perfumy zmieniają kolor moje mają chyba za ciepło sądziłam, że to raczej wina temp a nie upływu czasu jedna flaszka stoi tam od 8 lat ..... no ale jak je wszystkie zużyć ..... chyba do końca życia ich nie wypsikam teraz już zmądrzałam i nie kupuję 100 ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 07.04.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Postanowienie nr2 http://images26.fotosik.pl/188/2144de885f0112bc.jpeg I dziś je sobie kupiłam!!! To na imieniny są superowskie Ps. co prawda imieniny obchodzę na początku maja, ale co tam. Już mam prezent z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 07.04.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Mohag - tez tak mam! jedyny wyjatek to te moje aqua allegoria pamplellune - 3 butelka Ja w swojej kolekcji mam Aqua Allegoria Herba Fresca http://images31.fotosik.pl/209/58bc4f08ddf3e659.jpg Ciekawi mnie jak pachną te Pamplelune. Napewno świeżo. Następnym razem nie omieszkam. Dużo tej "soczystej" serii Aqua - i weź to wywąchaj wszystkie Ja takich oryg. mam też 10 buteleczek (zazwyczaj max) i używam od humoru i ochoty. Serce mi się kraje jak widzę, że butelka jest ku końcowi. Oszczędzam wtedy... tak mam z Green Tea Elizabet Arden buuu. A takich nie markowych tzn Avon, Next, Addidas, tudzież bazarówki - bo ich było sporo (mamcia też ma świra) to się uzbiera z drugie tyle. Ostatnio wydalam siostrze ciotecznej. Ja ich nie używam a ona się bardzo ucieszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.04.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Mohag - tez tak mam! jedyny wyjatek to te moje aqua allegoria pamplellune - 3 butelka Ja w swojej kolekcji mam Aqua Allegoria Herba Fresca http://images31.fotosik.pl/209/58bc4f08ddf3e659.jpg Ciekawi mnie jak pachną te Pamplelune. greypfrutowo to też moja ulubiona pozycja na co dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ew-ka słusznie prawi - "grejfrut" ale taki pomieszany - przepiekny świeży słodko-gorzkawy zapach - kojarzy mi sie z wakacjami we włoszech albo gdzies indziej na południu europy. Idealne na wiosne i lato - ale ja ich uzywam cały rok Ostanio niuchałam nowe aqua allegoria - KIWI - tez swietne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.04.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ew-ka słusznie prawi - "grejfrut" ale taki pomieszany - przepiekny świeży słodko-gorzkawy zapach - kojarzy mi sie z wakacjami we włoszech albo gdzies indziej na południu europy. Idealne na wiosne i lato - ale ja ich uzywam cały rok Ostanio niuchałam nowe aqua allegoria - KIWI - tez swietne! najciekawsze jest to ,że nikt nie potrafi odgadnąć tego zapachu zazwyczaj jest to pytanie ...czym pachniesz ? nie znam zdecydowany nr 1 ...póki co zielona -za kilka dni zabieram moj zapach do Włoch bedzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.04.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 MNIE zabierz!!!! Buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ew-ka słusznie prawi - "grejfrut" ale taki pomieszany - przepiekny świeży słodko-gorzkawy zapach - kojarzy mi sie z wakacjami we włoszech albo gdzies indziej na południu europy. Idealne na wiosne i lato - ale ja ich uzywam cały rok Ostanio niuchałam nowe aqua allegoria - KIWI - tez swietne! Anna Sui Baby Doll (rozowe) tez sa takie grejpfrutowe. Tez lubie takie zapachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.04.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 MNIE zabierz!!!! Buuuuu buuuu....ale ja sie boję pierwszy raz polece samolotem kiedys wątek założyłas na ten temat ....musze poszukac i poczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 MNIE zabierz!!!! Buuuuu buuuu....ale ja sie boję pierwszy raz polece samolotem kiedys wątek założyłas na ten temat ....musze poszukac i poczytac Nie boj sie, tylko jak bedzie startowal to pochyl sie troche do przodu. Samolot jak startuje jest jak taki duzy rollercoaster - rozpedzic sie musi i wtedy wgniata w fotel. A jak sie pochylisz, nie masz zadnych sensacji i tak przyjemnie sie wtedy czuje oderwanie od ziemi. Rada zaslyszana od stewardessy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.04.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 MNIE zabierz!!!! Buuuuu buuuu....ale ja sie boję pierwszy raz polece samolotem kiedys wątek założyłas na ten temat ....musze poszukac i poczytac Nie boj sie, tylko jak bedzie startowal to pochyl sie troche do przodu. Samolot jak startuje jest jak taki duzy rollercoaster - rozpedzic sie musi i wtedy wgniata w fotel. A jak sie pochylisz, nie masz zadnych sensacji i tak przyjemnie sie wtedy czuje oderwanie od ziemi. Rada zaslyszana od stewardessy dzieki -dobra kobieto ....jak nie zapomne ( ze strachu ) to sie zastosuję Zielona -gdzie jest ten wątek o lataniu? chyba diobeł ogonem nakrył ...szukam i szukam i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 MNIE zabierz!!!! Buuuuu buuuu....ale ja sie boję pierwszy raz polece samolotem kiedys wątek założyłas na ten temat ....musze poszukac i poczytac Nie boj sie, tylko jak bedzie startowal to pochyl sie troche do przodu. Samolot jak startuje jest jak taki duzy rollercoaster - rozpedzic sie musi i wtedy wgniata w fotel. A jak sie pochylisz, nie masz zadnych sensacji i tak przyjemnie sie wtedy czuje oderwanie od ziemi. Rada zaslyszana od stewardessy dzieki -dobra kobieto ....jak nie zapomne ( ze strachu ) to sie zastosuję Zielona -gdzie jest ten wątek o lataniu? chyba diobeł ogonem nakrył ...szukam i szukam i nic Nie ma sprawy. I nie patrz na horyzont - w dol OK, ale nie na ruszajacy sie horyzont, bo roznie to bywa wtedy z blednikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.04.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ew-ka ... prosz.... http://forum.muratordom.pl/dobre-rady-dla-zielonej-ze-strachu-zielonej-co-sie-boi-latac,t99121.htm ps. watek napisany równiutko rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.04.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ew-ka ... prosz.... http://forum.muratordom.pl/dobre-rady-dla-zielonej-ze-strachu-zielonej-co-sie-boi-latac,t99121.htm ps. watek napisany równiutko rok temu a ja w psychologu szukałam dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts