galka 12.04.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Ostatnio znalazłam stoisko gdzie można kupić testery perfum w cenie 120-180 zł,nie wiem czy to tylko dobrze opakowane podróbki czy orginały,może ktoś wypróbował i wie czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 16.04.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A ja uległam i kupiłam Elle YSL... zaczyna się od cytrusów i pieprzu i kończy się na cytrusach (juz następnego dnia np. na ubraniach) ale pomiedzy jest jeszcze słodycz kwiatów i owoców, pizmo i tytoń (?)... są kobiece,ciesze się z rozwarstwiania tych zapachów - z każda godziną wyczuwam coraz to inne nuty - w miare mieszania się tego zapachu z zapachem ciała, wiatrem we włosach... ciekawe kiedy mi przejdzie to zauroczenie... wąchałam też te Allegorie - faktyczne łaaaaadne... ale nie miałam zbyt duzo czasu aby poczekać na uwolnienie pozostałych nut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giness 22.04.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 A ja od zawsze i na zawszehttp://img231.imageshack.us/img231/8564/dunemz2.jpgi żadne inne - NEVER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 A to mój zapach, nie mogę się bez niego obejść http://bi.gazeta.pl/im/5/4563/z4563925X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 22.04.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 joan-wąchałam dzisiaj-piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 22.04.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 joan-wąchałam dzisiaj-piękne prawda? ale nie można przesadzać...musi być tylko takie delikatne muśnięcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 22.04.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Napisz za parę dni czy nadal cię zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.04.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 przymierzałam sie kilkakrotnie i .....w końcu kupiłam http://www.iperfumy.pl/FotoCache/BigOrig/4/THMANIW_AEDP.jpg Thierry Mugler Angel Innocent Skład perfum Głowa bergamot, mandarynka Podstawa słodkie migdały, amber, piżmo Serce miód, jeżyny, czarna porzeczka Szczegółowy opis perfum Zapach jest słodki, seksowny, porywający. Doskonale zauważalne nuty mandarynki, miodu, owoców egzotycznych. Jest bardzo trwały, idealny na lato, ze względu na kompozycję zapachową. Delikatniejszy od Angel, ale równie urzekający. na razie bardzo mi pasuje -szczególnie ostatnia nuta serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.04.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 ...i po raz kolejny kupiłam stary zapach JOOP le bain - 75ml za 100zł bo korka nie było http://osemka.perfumeria.pl/JOOP%21+Le+Bain+Woda+perfumowana++75ml+spray,7011117,1,i2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.04.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 A ja uległam i kupiłam Elle YSL... zaczyna się od cytrusów i pieprzu i kończy się na cytrusach (juz następnego dnia np. na ubraniach) ale pomiedzy jest jeszcze słodycz kwiatów i owoców, pizmo i tytoń (?)... Właśnie używam Elle. Tytoniu tam nie ma, ale wetiwer może dawać podobny efekt. Przyznam się, że baza zapachu bardzo mi odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.04.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 A mi znowu odbija na pkcie Venezii Laury Biagotti Czemu ta małpa przestałą to produkowac?!?!?!?! Az stwierdzialm ze sobie kupie na e-bayu - ale 50ml za 150 dolców (a i tak przeciez $ mocno spadł wiec jest duzo tansza) + wysylka do Polski (niestety drogo) + ew. cło :( (25 ml za 90 dol.) Ide buczeć buuuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 01.05.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Też bym ją chciała,ostatnio sprzedawca chciał mnie przekonać te to prawie to samo co Roma -prawie robi różnicę-chyba sugerował że jednego producenta wszystko pachnie podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.05.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Też bym ją chciała,ostatnio sprzedawca chciał mnie przekonać te to prawie to samo co Roma -prawie robi różnicę-chyba sugerował że jednego producenta wszystko pachnie podobnie Nie Roma nawet do piet nie dorasta wenecji (opinia subiektywna) i ma zupelnie inny zapach jak venezia (opinia obiektywna) a sprzedawca zna sie jak ja na ... fizyce kwantowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lus 01.05.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Mohag - tez tak mam! jedyny wyjatek to te moje aqua allegoria pamplellune - 3 butelka Ja w swojej kolekcji mam Aqua Allegoria Herba Fresca http://images31.fotosik.pl/209/58bc4f08ddf3e659.jpg Ciekawi mnie jak pachną te Pamplelune. Napewno świeżo. Następnym razem nie omieszkam. Dużo tej "soczystej" serii Aqua - i weź to wywąchaj wszystkie Ja takich oryg. mam też 10 buteleczek (zazwyczaj max) i używam od humoru i ochoty. Serce mi się kraje jak widzę, że butelka jest ku końcowi. Oszczędzam wtedy... tak mam z Green Tea Elizabet Arden buuu. A takich nie markowych tzn Avon, Next, Addidas, tudzież bazarówki - bo ich było sporo (mamcia też ma świra) to się uzbiera z drugie tyle. Ostatnio wydalam siostrze ciotecznej. Ja ich nie używam a ona się bardzo ucieszyła witam, zdecydowanie inny zapach (jak na Guerlain'a) Taki mietowy...fajny unisex... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 01.05.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Też bym ją chciała,ostatnio sprzedawca chciał mnie przekonać te to prawie to samo co Roma -prawie robi różnicę-chyba sugerował że jednego producenta wszystko pachnie podobnie Nie Roma nawet do piet nie dorasta wenecji (opinia subiektywna) i ma zupelnie inny zapach jak venezia (opinia obiektywna) Oa sprzedawca zna sie jak ja na ... fizyce kwantowej Opinia obiektywna zgoda ,opinia subiektywna -trzy razy zgoda tym bardziej ,że nie można teraz u nas kupić-tym bardziej pożądany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lus 04.05.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Też bym ją chciała,ostatnio sprzedawca chciał mnie przekonać te to prawie to samo co Roma -prawie robi różnicę-chyba sugerował że jednego producenta wszystko pachnie podobnie Nie Roma nawet do piet nie dorasta wenecji (opinia subiektywna) i ma zupelnie inny zapach jak venezia (opinia obiektywna) Oa sprzedawca zna sie jak ja na ... fizyce kwantowej Opinia obiektywna zgoda ,opinia subiektywna -trzy razy zgoda tym bardziej ,że nie można teraz u nas kupić-tym bardziej pożądany Niestety Venezia nie jest już produkowana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 04.05.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Niestety Venezia nie jest już produkowana.... o czym doskonale wiemy A mi znowu odbija na pkcie Venezii Laury Biagotti Czemu ta małpa przestałą to produkowac?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lus 06.05.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Niestety Venezia nie jest już produkowana.... o czym doskonale wiemy A mi znowu odbija na pkcie Venezii Laury Biagotti Czemu ta małpa przestałą to produkowac?!?!?!?! Bardzo dziękuję za cenną informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lus 06.05.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 A ja uwielbiam zapach morza... lawendy, bazylii, jachtu... a z perfum Eternity, Cinema I zapach deszczu. Baardzo kobiece zapachy i zmysłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 26.05.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Ja już nie wiem co mam zrobić!! Uwielbiam perfumy..... ale chyba mam już za dużo.... Dziś znów testowałam kilka i coś bym z chęcią zakupiła, ale... skąd wziąść tyle kasy grrrr Najlepszym wyjściem jest nie chodzić do perfumerii. Ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts