Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najbardziej ulubiony zapach.

Wakmen

Recommended Posts

• Odpowiedzi 574
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja uległam i kupiłam Elle YSL... :oops:

zaczyna się od cytrusów i pieprzu i kończy się na cytrusach (juz następnego dnia np. na ubraniach) ale pomiedzy jest jeszcze słodycz kwiatów i owoców, pizmo i tytoń (?)...

są kobiece,ciesze się z rozwarstwiania tych zapachów - z każda godziną wyczuwam coraz to inne nuty - w miare mieszania się tego zapachu z zapachem ciała, wiatrem we włosach...

ciekawe kiedy mi przejdzie to zauroczenie... :roll: 8)

wąchałam też te Allegorie - faktyczne łaaaaadne... 8) ale nie miałam zbyt duzo czasu aby poczekać na uwolnienie pozostałych nut... :-?

przymierzałam sie kilkakrotnie i .....w końcu kupiłam

http://www.iperfumy.pl/FotoCache/BigOrig/4/THMANIW_AEDP.jpg

Thierry Mugler Angel Innocent

Skład perfum

Głowa bergamot, mandarynka

Podstawa słodkie migdały, amber, piżmo

Serce miód, jeżyny, czarna porzeczka

Szczegółowy opis perfum

Zapach jest słodki, seksowny, porywający. Doskonale zauważalne nuty mandarynki, miodu, owoców egzotycznych. Jest bardzo trwały, idealny na lato, ze względu na kompozycję zapachową. Delikatniejszy od Angel, ale równie urzekający.

na razie bardzo mi pasuje -szczególnie ostatnia nuta serca :D

A ja uległam i kupiłam Elle YSL... :oops:

zaczyna się od cytrusów i pieprzu i kończy się na cytrusach (juz następnego dnia np. na ubraniach) ale pomiedzy jest jeszcze słodycz kwiatów i owoców, pizmo i tytoń (?)...

Właśnie używam Elle.

Tytoniu tam nie ma, ale wetiwer może dawać podobny efekt. Przyznam się, że baza zapachu bardzo mi odpowiada.

A mi znowu odbija na pkcie Venezii Laury Biagotti

Czemu ta małpa przestałą to produkowac?!?!?!?! :evil: :cry: :evil:

Az stwierdzialm ze sobie kupie na e-bayu - ale 50ml za 150 dolców (a i tak przeciez $ mocno spadł wiec jest duzo tansza) + wysylka do Polski (niestety drogo) + ew. cło :(:(:(

(25 ml za 90 dol.)

Ide buczeć :( buuuuu.... :cry:

Też bym ją chciała,ostatnio sprzedawca chciał mnie przekonać te to prawie to samo co Roma -prawie robi różnicę-chyba sugerował że jednego producenta wszystko pachnie podobnie

Nie

Roma nawet do piet nie dorasta wenecji (opinia subiektywna)

i ma zupelnie inny zapach jak venezia (opinia obiektywna)

a sprzedawca zna sie jak ja na ... fizyce kwantowej

Mohag - tez tak mam!:)

jedyny wyjatek to te moje aqua allegoria pamplellune :) - 3 butelka :)

Ja w swojej kolekcji mam Aqua Allegoria Herba Fresca

http://images31.fotosik.pl/209/58bc4f08ddf3e659.jpg

Ciekawi mnie jak pachną te Pamplelune. Napewno świeżo. Następnym razem nie omieszkam. Dużo tej "soczystej" serii Aqua - i weź to wywąchaj wszystkie :p

Ja takich oryg. mam też 10 buteleczek (zazwyczaj max) i używam od humoru i ochoty. Serce mi się kraje jak widzę, że butelka jest ku końcowi. Oszczędzam wtedy... tak mam z Green Tea Elizabet Arden buuu.

A takich nie markowych tzn Avon, Next, Addidas, tudzież bazarówki - bo ich było sporo (mamcia też ma świra) to się uzbiera z drugie tyle. Ostatnio wydalam siostrze ciotecznej. Ja ich nie używam a ona się bardzo ucieszyła :D

witam, zdecydowanie inny zapach (jak na Guerlain'a)

Taki mietowy...fajny unisex...

Też bym ją chciała,ostatnio sprzedawca chciał mnie przekonać te to prawie to samo co Roma -prawie robi różnicę-chyba sugerował że jednego producenta wszystko pachnie podobnie

Nie

Oa sprzedawca zna sie jak ja na ... fizyce kwantowej

Opinia obiektywna zgoda ,opinia subiektywna -trzy razy zgoda tym bardziej ,że nie można teraz u nas kupić-tym bardziej pożądany

Nie

Oa sprzedawca zna sie jak ja na ... fizyce kwantowej

Opinia obiektywna zgoda ,opinia subiektywna -trzy razy zgoda tym bardziej ,że nie można teraz u nas kupić-tym bardziej pożądany

Niestety Venezia nie jest już produkowana....

• 3 weeks później...