Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najbardziej ulubiony zapach.

Wakmen

Recommended Posts

• Odpowiedzi 574
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak sobie siedzę i myślę ......kupujemy perfumy /wody / itp mazidła kierując się własnymi upodobaniami węchowymi .Dobrze dobrany dla naszego ph zapach przestaje być dla nas wyczuwalny po ok 10 minutach ....to więc dla kogo kupujemy perfumy jeśli za chwilę nie czujemy tego cudnego dla nas zapachu ? po jakego grzyba wydajemy tyle kasy ? może lepiej spryskać perfumą chusteczkę i od czasu do czasu napawać sie jej zapachem :roll:

moja znajoma pachnie zapachem ,ktorego ja osobiście nie potrafię znieść ,a ona go uwielbia ale nie czuje ....więc nosi w torebce flakonik i od czasu do czasu spryskuje sie ....a dla mnie jest to masakryczne przeżycie :-? Miałam okazję być w jej towarzystwie jeden dzien i .....byłam załamana 8) nawiasem -perfumy z tzw .wyższej półki :roll:

:oops: poprawiłam błąd ort !!!! :oops:

osoba, która używa tylko jednego zapachu przyzwyczaja się do niego i go nie czuje

rozwiązanie- stosować różne :)

ja zawsze wyczuwam swoje perfumy, choć subtelnie się pryskam ;)

....mam bardzo dużo perfum ,ktorymi sie otaczam regularnie i mam tak z każdym zapachem ,który mi odpowiada-nie czuje go po kilkunastu minutach :-?

osoba, która używa tylko jednego zapachu przyzwyczaja się do niego i go nie czuje

rozwiązanie- stosować różne :)

ja zawsze wyczuwam swoje perfumy, choć subtelnie się pryskam ;)

....mam bardzo dużo perfum ,ktorymi sie otaczam regularnie i mam tak z każdym zapachem ,który mi odpowiada-nie czuje go po kilkunastu minutach :-?

to mamy jakieś odmienne węchy ;)

ja swoje czuję zawsze :)

Hmm, trochę się dziwię, że nie czuje się swojego zapachu - perfumy, ubranie, włosy - w ciągu dnia nasze ciało pracuje, pocimy się (akurat idzie ku lecie).

Owszem przyzywczajam się do swoich perfum, ale czuję, że ich użyłam.

Jeśli nasz nos nie potrafi odróżnić: użyłyśmy zapachu czy nie, to chyba mamy problemy z jego drożnością.

Osobiście nie lubię jak za kimś unosi się smuga zapachu.

drogie Panie, wiadomo iż kobieta potrafi uwieść m.in wspaniałymi perfumami i w związku z tym mam pytanie do Was, do których męskich zapachów macie słabość?

(uprzedzając od razu, nie chodzi tu o skarpetki/szlugi/bro) :D

Chanell Allure for men

http://www.mistrys.co.uk/images/images/Chanel_Allure_Homme_AS_100ml_2767.JPG_2767.jpg

Euphoria for men

http://img.nokaut.pl/p/64/67/6467f8958994b51527c9b30d9729144f500x500.jpg

Lacoste (pomarańczwe - nie maja (?) nazwy) :)

Herrea 212

http://reminiscent-online.com/store/images/212_men.jpg

Bvlgari BLV

http://www.perfume4u.co.uk/acatalog/Men_Bvlgari_BLV_Title.jpg

Ew-ka może to jest sposób na prawidłowy dobór perfum-nie czujemy-nasze,Smierdzą albo nas drażnią-obce

najbardziej obce dla mnie wydawały mi się onegdaj sprezentowane przez ukochanego(sic!) Cerruti Image :oops: - choc starałam się jak moglam by nie zrobic przykrosci ....no nie mogłam i już....i sama nie wiem co najbardziej mi w nich nie odpowiadało ale normalnie miałam odruch wymiotny... :oops: dziwne, dziwne... :roll:

Ew-ka może to jest sposób na prawidłowy dobór perfum-nie czujemy-nasze,Smierdzą albo nas drażnią-obce

najbardziej obce dla mnie wydawały mi się onegdaj sprezentowane przez ukochanego(sic!) Cerruti Image :oops: - choc starałam się jak moglam by nie zrobic przykrosci ....no nie mogłam i już....i sama nie wiem co najbardziej mi w nich nie odpowiadało ale normalnie miałam odruch wymiotny... :oops: dziwne, dziwne... :roll:

Ja tak mam ze wszystkimi Guerlaina... :roll: