Heath 28.05.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 drogie Panie, wiadomo iż kobieta potrafi uwieść m.in wspaniałymi perfumami i w związku z tym mam pytanie do Was, do których męskich zapachów macie słabość? (uprzedzając od razu, nie chodzi tu o skarpetki/szlugi/bro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.05.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Nieustannie Polo by Ralph Lauren.Intensywny zapach korzenno-drzewny. http://www.istore.com.pl/prods/342897.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.05.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 tak sobie siedzę i myślę ......kupujemy perfumy /wody / itp mazidła kierując się własnymi upodobaniami węchowymi .Dobrze dobrany dla naszego ph zapach przestaje być dla nas wyczuwalny po ok 10 minutach ....to więc dla kogo kupujemy perfumy jeśli za chwilę nie czujemy tego cudnego dla nas zapachu ? po jakego grzyba wydajemy tyle kasy ? może lepiej spryskać perfumą chusteczkę i od czasu do czasu napawać sie jej zapachem moja znajoma pachnie zapachem ,ktorego ja osobiście nie potrafię znieść ,a ona go uwielbia ale nie czuje ....więc nosi w torebce flakonik i od czasu do czasu spryskuje sie ....a dla mnie jest to masakryczne przeżycie Miałam okazję być w jej towarzystwie jeden dzien i .....byłam załamana nawiasem -perfumy z tzw .wyższej półki poprawiłam błąd ort !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.05.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 osoba, która używa tylko jednego zapachu przyzwyczaja się do niego i go nie czuje rozwiązanie- stosować różne ja zawsze wyczuwam swoje perfumy, choć subtelnie się pryskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.05.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 osoba, która używa tylko jednego zapachu przyzwyczaja się do niego i go nie czuje rozwiązanie- stosować różne ja zawsze wyczuwam swoje perfumy, choć subtelnie się pryskam ....mam bardzo dużo perfum ,ktorymi sie otaczam regularnie i mam tak z każdym zapachem ,który mi odpowiada-nie czuje go po kilkunastu minutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.05.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 osoba, która używa tylko jednego zapachu przyzwyczaja się do niego i go nie czuje rozwiązanie- stosować różne ja zawsze wyczuwam swoje perfumy, choć subtelnie się pryskam ....mam bardzo dużo perfum ,ktorymi sie otaczam regularnie i mam tak z każdym zapachem ,który mi odpowiada-nie czuje go po kilkunastu minutach to mamy jakieś odmienne węchy ja swoje czuję zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.05.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Hmm, trochę się dziwię, że nie czuje się swojego zapachu - perfumy, ubranie, włosy - w ciągu dnia nasze ciało pracuje, pocimy się (akurat idzie ku lecie). Owszem przyzywczajam się do swoich perfum, ale czuję, że ich użyłam. Jeśli nasz nos nie potrafi odróżnić: użyłyśmy zapachu czy nie, to chyba mamy problemy z jego drożnością. Osobiście nie lubię jak za kimś unosi się smuga zapachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.05.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 drogie Panie, wiadomo iż kobieta potrafi uwieść m.in wspaniałymi perfumami i w związku z tym mam pytanie do Was, do których męskich zapachów macie słabość? (uprzedzając od razu, nie chodzi tu o skarpetki/szlugi/bro) Chanell Allure for men http://www.mistrys.co.uk/images/images/Chanel_Allure_Homme_AS_100ml_2767.JPG_2767.jpg Euphoria for men http://img.nokaut.pl/p/64/67/6467f8958994b51527c9b30d9729144f500x500.jpg Lacoste (pomarańczwe - nie maja (?) nazwy) Herrea 212 http://reminiscent-online.com/store/images/212_men.jpg Bvlgari BLV http://www.perfume4u.co.uk/acatalog/Men_Bvlgari_BLV_Title.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.05.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 http://www.kokai.pl/obrazki/duze/2819889.jpg piekne, niepokojące i w ogóle ehkmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.05.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 piekne, niepokojące i w ogóle ehkmm nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.05.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 piekne, niepokojące i w ogóle ehkmm nie znam to koniecznie udaj sie do jakiejś Sephory Zapach jest chyba od maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.05.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ja dziordźia a. bardzo lubie - i wersji meskiej i damskiej wiec pewnie sie spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 28.05.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Ew-ka może to jest sposób na prawidłowy dobór perfum-nie czujemy-nasze,Smierdzą albo nas drażnią-obce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 30.05.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Ew-ka może to jest sposób na prawidłowy dobór perfum-nie czujemy-nasze,Smierdzą albo nas drażnią-obce najbardziej obce dla mnie wydawały mi się onegdaj sprezentowane przez ukochanego(sic!) Cerruti Image - choc starałam się jak moglam by nie zrobic przykrosci ....no nie mogłam i już....i sama nie wiem co najbardziej mi w nich nie odpowiadało ale normalnie miałam odruch wymiotny... dziwne, dziwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 30.05.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Mnie mdli zapach piżma (musk jest bardzo często składnikiem bukietu zapachowego). Przy zakupie takie wody omijam z daleka. A tak przy okazji - perfumy kupuję sama. Nie zdarzyło się w moim życiu, że ktoś mi je podarował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Ew-ka może to jest sposób na prawidłowy dobór perfum-nie czujemy-nasze,Smierdzą albo nas drażnią-obce najbardziej obce dla mnie wydawały mi się onegdaj sprezentowane przez ukochanego(sic!) Cerruti Image - choc starałam się jak moglam by nie zrobic przykrosci ....no nie mogłam i już....i sama nie wiem co najbardziej mi w nich nie odpowiadało ale normalnie miałam odruch wymiotny... dziwne, dziwne... Ja tak mam ze wszystkimi Guerlaina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.05.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Jeśli chodzi o meskei to ze mnie wychodzi prostota - czarny Adidas Te też mi sie podobały. http://www.perfumeria.pl/img/70/7011140_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 dziewczyny moje zapachowe jak długo czujecie własne perfumy? bo ja to muszę nos do nadgarstka przystawić ,żeby przypomnieć sobie czym sie pryskałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.05.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 dziewczyny moje zapachowe jak długo czujecie własne perfumy? bo ja to muszę nos do nadgarstka przystawić ,żeby przypomnieć sobie czym sie pryskałam Ja też tak mam - czuję ok. 5 minut i nic dłużej, ale prawie cały czas używam tych samych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 30.05.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Przy tym wszystkim dziwi mnie kiedy ktoś zapyta o to czym pachnę-bo się spodobało-czyli obcy jednak czują ten zapach,którego my nie odbieramy.Wychodzi na to ,że wybieramy sobie perfumy dla innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts