Charlie 13.10.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 VERRY VALENTINO - działa na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 14.10.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Od "zawsze" Roma Laury Biagiotti, rok temu zdradzona na rzecz Chanel Mademoiselle! Kiedyś jeszcze był Cantate Yves Rochera, ale już go nie ma - przynajmniej u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 14.10.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 ja powiem o innym zapachu, też sztucznym mój ulubiony zapach to Coca-Colazawsze przed wypiciem pierwszego łyka wącham ten zapach ze szklanki, z kubka albo z butelki. Przypominają mi się wtedy czasy z dzieciństwa, jak chodziliśmy z siostrą i z rodzicami do kawiarni w mieście albo do kawiarenki ośrodkowej na wczasach i tam rodzice kupowali nam coca-colę na spółkę i my ją sączyliśmy przez 15 minut, bo drugiej nigdy nie kupowali. I wtedy ten zapach w połączeniu z zapachami kawiarnianymi tworzył jakiś taki ekstatyczny klimat.Teraz jak otwieram colę i się sztachnę to właśnie mi się tamte klimaty przypominają, ale do pierwszego łyku. Po pierwszym łyku zapachu już nie czuję. Więc w zasadzie lubię kupić se litra i popijać po odrobince ze szklaneczki przez kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.10.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Funia, Maxtorka, dzięki serdeczne. Jak będę w jakiejś Sephorze to se niuchnę... Jagna , jak tak będziesz sobie niuchać to zwróć jeszcze uwagę na My Manifesto Isabelli Rosselini . Kolor ma co prawda zielonkawy , co może sugerować zapach raczej świeży , ale nie daj się zwieść pierwszemu wrażeniu , ten zapach się pięknie rozwija i ostateczną barwę ma cieplutką . Nie wiem czy Sephora go ma , ja swój kupowałam w sieci Douglas ale widziałam go też w sieci Natura i Gabriel . Miłego niuchania - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.10.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 A taki niemowlaczek co tylko na mleku? Tylko mnię nie brać za psychologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.10.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 najpiękniejszy zapach dla mnie ma świeżo upieczony chleb...wiem,że to nie perfuma,ale to wątek o zapachach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 14.10.2004 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 No to ja jeszcze dorzuce zapach siana w słoneczny, letni dzień i spacer z psem po polach ..... ja chce żeby już znowu było lato !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 14.10.2004 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Wspaniale. Wody toaletowe za trzy stówy. super. Albo z promu po znajomości jeszcze taniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 14.10.2004 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 ... Bruno Banani ... Sergio Toschini ... i inne.....niestety jestem zapachomanką Cudowny: http://www.perfumeriagama.republika.pl/images/1678.gif Romantyczny (Żonka używa): http://lilia.pl/img/b/perfumy_sergio_tacchini_donna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 14.10.2004 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 wild rain (gillette) - tanio, no ale ja buduję... Znalazłem tylko wodę po goleniu: http://esentia.pl/images/22266.jpg W sumie jeszcze nie tak dawno miałem: http://esentia.pl/images/23993.jpg Bardzo dobry dla skóry wrażliwej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 14.10.2004 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 ja powiem o innym zapachu, też sztucznym mój ulubiony zapach to Coca-Cola zawsze przed wypiciem pierwszego łyka wącham ten zapach ze szklanki, z kubka albo z butelki. Przypominają mi się wtedy czasy z dzieciństwa, jak chodziliśmy z siostrą i z rodzicami do kawiarni w mieście albo do kawiarenki ośrodkowej na wczasach i tam rodzice kupowali nam coca-colę na spółkę i my ją sączyliśmy przez 15 minut, ... Wiesz, coś w tym jest ja mam podobne odczycie jak kupię dobre, z beczki ogórki kiszone. Po pierwszym kęsie czuje się ten smak na podniebieniu i ten jak bardzo ... zwyczajny (ktoś by nazwał) ZAPACH ... przypominają mi dzieciństwo kiedy do babci przychodziłem i częstowała mnie, hmmm .... niezapomniany zapach. Ale tak na marginesie tych wszystkich pięknych zapachów. Bardzo uwielbiam wchodzić do tego wątku. Jest taki ... kuszący i uwodzicielski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 14.10.2004 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 A pamiętacie może zapach paczki z "ameryki" ... Połączenie kawy, mydła, czekolady i pasy do zębów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.10.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Uwielbiam zapach herbacianej róży , jest taki delikatny , subtelny , niewinny .... a frezje wprawiają mnie w dobry nastrój , podobnie jak słoneczniki . Pozdrowionka - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.10.2004 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Niektórym obora śmierdzi. Nie zapomnę jak się z siorką stało w obórce dziadka z kubkiem blaszakiem, co by ciepłe mleko od krowy dostać, takie jeszcze z pianką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Moje trzy zapachy: Na wieczór:http://www.perfumy.oh.pl/i/p/2863.jpg Na dzień:http://www.perfumy.oh.pl/i/p/2488.jpg A w wersji na lato:http://www.perfumy.oh.pl/i/p/2494.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.10.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 No jeśli wymieniamy zapachy spoza perfumerii, to jeszcze świerzo wykompany mój Miś. Pachnący tylko mydłem i fajnym facetem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 15.10.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Niektórym obora śmierdzi. Nie zapomnę jak się z siorką stało w obórce dziadka z kubkiem blaszakiem, co by ciepłe mleko od krowy dostać, takie jeszcze z pianką. O to, to. Bose nożyny, ciepły wieczór. Tak to mój ulubiony zapach dzieciństwa. Wprawdzie tylko w wakacje, ale to sie pamięta najbardziej. Nie ma już tej obory, gospodrstwo dziadków zostało sprzedane. Ale jakaś jego cząstka jest w moim nowym domu. Po sprzedaży schedy trochę kaski mi się dostało, a i niektóre sprzęty, które inni chcieli wyrzucić. Jako zabytkowe będą na honorowym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 moj zapach dzien - od dawna czerwone D&G wieczór - paloma picasso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 moj facecik - od zawsze D&G niebieskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.10.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Najpiękniejszym zapachem świata to zapach skóry dziecka po wieczornej kąpieli przy karmieniu piersią.Szkoda, że nie do odtworzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts