thalex 14.11.2004 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 Ja b. lubię zapach maciejkiMaciejkę siała żona na działce od początku budowy a poza tym wysiewa ją w skrzynce na przedwiośniu i jesienia, też w skrzynce. Zapach maciejki mam więc od wczesnej wiosny do póżnej jesieni. Czy jeszcze ktoś lubi ten zapach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 15.11.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 uwielbiam zapach maciejki. Bardzo lubię zapach bzu. I maciejke i bez mamy w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.11.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Ja też lubię zapach maciejki i na pewno posieję ją w ogródku już w nadchodzącą wiosnę ( albo jeszcze teraz , muszę tylko sprawdzić kiedy jest pora jej wysiewu ) . A uwielbiam zapach frezji i herbacianych róż . Pozdrowionka - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 16.11.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Czy jeszcze ktoś lubi ten zapach? Ja bardzo lubię - maciejki, ale też bzu (właściwie lilaka), konwalii, jaśminu (właściwie jaśminowca), szkoda że nie moge mieć jeszcze swojego ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 16.11.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 O Ty będziesz wiedzieć Hanula. Jak nabyć bez? Jak go może rozsadzić czy zasiać ? szkoda że nie moge mieć jeszcze swojego ogrodu. ale będziesz miała, ja na maciejkę na własnej działce dłuuuuugo czekałem aż wolę nie pisać ile (bo nie wypada ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub Burkietowicz 17.11.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Ja u zywam Issey Miyake od 6 lat. Jakoś mi się jeszcze nie znudził, ale ostatnio przestawiam się też na 212 Caroliny Herrery. A może coś innego z CH (nie pamiętam nazwy, ale też fajne). Na razie mam dezodorant. Generalnie jest bardziej wyrazisty niż IM, ale też fajny. Nie lubię pachnieć, ale nie lubię też śmierdzieć. A z zapachów, który siłą rzeczy towarzyszył mi przez lata, a ostatnio trochę mi go brakuje, to zapach drewna. No ale takie życie syna tartacznika Lubię teżzapach dobrego wina. Ech ... rewelacja ... aż się rozmarzyłem POzdro JB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 17.11.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 thalex Jak nabyć bez? Jak go może rozsadzić czy zasiać Ja miałam duży, stary krzew bzu, ktoremu ucięłam jeden pęd wsadziłam do ziemi i się przyjęło. http://www.pinus.net.pl/foto/syringa_vulgaris_and._an_ludwig_spaeth.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 17.11.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 thalex Jak nabyć bez? Jak go może rozsadzić czy zasiać Ja miałam duży, stary krzew bzu, ktoremu ucięłam jeden pęd wsadziłam do ziemi i się przyjęło. http://www.pinus.net.pl/foto/syringa_vulgaris_and._an_ludwig_spaeth.jpg Super. Olu a w jakiej porze roku to byłoby najlepiej zrobić. Czy pamiętasz kiedy to zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maddy 22.11.2004 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 A był ktoś kiedys w kwitnącym cytrynowym gaju? Tak oszałamiającego zapachu chyba nigdy przedtem nie czułam. Namiastkę takiego gaju mozna znaleźć między iinymi w palmiarni w Lubiechowie koło Wałbrzycha. Tylko trzeba trafić na okres, kiedy większość drzewek kwitnie. A to wypada gzieś tak w maju (chyba, bo dobrze nie pamiętam)M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 22.11.2004 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Thalex szlachetne odmiany lilaka szczepi się albo oczkuje na tzw. dzikim zrazie, ale jest to kłopotliwe, i nie zawsze się udaje. Najlepiej szarpnąć się na taka szlachetną odmianę gotową już w szkółce, ale te szlachetne nie pachną tak jak te zdziczałe przy starych domach na wsiach, a te z kolei maja tę zaletę, że można je rozmnażać przez odkłady lub podział krzewu. Jak nie wiesz jak zrobić odkład daj znać na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 23.11.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 No chyba tak; zawiązać miedzianym drucikiem i przysypać kopczykiem no ale to też kłopotliwe, a ja myślałem, że wieczorem podejdę urwę gałąź i będę miał bez a tu nie tak prosto. A już całkiem na serio to chyba od dawnych znajomych poproszę o parę gałązek z korzeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 23.11.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 No chyba tak; zawiązać miedzianym drucikiem i przysypać kopczykiem no ale to też kłopotliwe, a ja myślałem, że wieczorem podejdę urwę gałąź i będę miał bez a tu nie tak prosto. A już całkiem na serio to chyba od dawnych znajomych poproszę o parę gałązek z korzeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 24.11.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 GORGIO ARMANI AQUA DI oraz SENSE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 24.11.2004 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 A już całkiem na serio to chyba od dawnych znajomych poproszę o parę gałązek z korzeniami. I tak będzie pewnie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lunka 26.11.2004 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 uwazam, ze na szczescie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.12.2004 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 najpiękniejsze zapachy : -lawendowo - rumiankowy zapach włosów Juleńki i Pati (teraz tylko Julusia daje się do nich przytulać,bo Pysiunia ("wyrosła" z "psitul mnie mamusia") - las wczesnym latem - zapach chłodnego wiatru,górskiego szczytu w słoneczną mroźną pogodę,kiedy można ostro zjechać z pustego stoku - zapach skoszonej trawy na wsi - zapach mazurskiego jeziora o świcie i desek pokładu rozgrzanego od słońca - waniliowy zapach sernika mojej mamy - niezrównany mleczny zapach oseska przy piersi - zapach kompotu z suszonych owoców na Wigilię - maciejka pod płotem drewnianej chałupy mojej babci i obłędny aromat swojskiej kiełbasy przypiekanej na blaszce kaflowego pieca - zapach ogniska i pieczonych kartofli po wykopkach - zapach pepsi - Mieczu -ten pierwszy łyk - miałam to samo,dopóki nie pracowałam w Coca Cola,tam mi przeszło a dla siebie - wanilia i paczuli,piżmo,jaśmin...nie zdradzę nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 25.12.2004 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2004 No cóż, angielskie ladys uważają, że prawdziwy mężczyna powinien pachnieć końmi i dobrym tytoniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.12.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Ulubiony - Lolita Lempicka. Przeczytałam wszystkie posty tego wątku i nie znalazłam na niczyjej liście. To fajnie Jest ktoś jeszcze kto tego używa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.01.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Thiery Mugler Angel - to mi ostanio dal... Mikolaj 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 09.01.2005 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 No no. Coraz więcej pięknych zapachów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts