Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najbardziej ulubiony zapach.

Wakmen

Recommended Posts

• Odpowiedzi 574
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moj mąż mnie strasznie rozpieszcza i w związku z tym mam mnóstwo różnych zapachów, do których mogę wracać kiedy mi się podoba.........

In love again limitowana seria YSL, L'eau par Kenzo Kenzo, Hiris Hermesa, Cerutti 1881 i wiele innych.

Kiedyś mężowi kupiłam piękny zapach Givenchy Insense - niestety nie może używać, bo nagle uczulił się na alkohol zawarty w perfumach. Na ten przyjmowany doustnie jakoś dziwnie - nie............. :o :lol:

Chyba mam "gust zapachowy" podobny do Agi J.G. :D bo moim ukochanym zapachem do którego wracam od lat jest "Sunflowers" Elizabeth Arden, na kolejnych miejscach "Obssesion" Cavina Kleina, "Sport" Escape, odkrycie ostatniego czasu "L`eau d`Issey"Issey Mijake

Pozdrawiam

Magda

ps. kiedyś byłam zakochana w "Venezie" Laury Biaggoti, ale potem nie wiedzieć czemu przestali ją produkować :(

Po tych wszystkich perfumach... :wink:

napiszę jakie lubię zapachy spoza pefumerii...

Otóż... zapach opuszków psich łap, zapach końskiej grzywy,

zapach siana, drewna, starego dworku modrzewiowego, stodoły,

zapach rozgrzanej słońcem łąki, ziół, lasu,

zapach cynamonu i wanilii, niedzielnej zupy pomidorowej ze świeżych pomidorów... smażonych konfitur wiśniowych...

:D :D :D

P.S.

Aggi! O tych opuszkach napisałam zanim przeczytałam Twojego posta, niejedna osoba się wzdrygnie, Ty na pewno nie!

Pozdrawiam!

:D :D

• 3 weeks później...

Nie mogę doczekać się wiosny, od kilku dni mam na stoliku kwitnące prymulki i liliowy hiacynt. Pachnie bardzo silnie.

Synek stwierdził, - mamo zabierz ten bez, bo aż głowa boli.

Na dzień zapach DEEP RED Hugo Bossa,

na wieczór ORGANZA GIVENCHY.

Nie mogę doczekać się wiosny, od kilku dni mam na stoliku kwitnące prymulki i liliowy hiacynt. Pachnie bardzo silnie.

Synek stwierdził, - mamo zabierz ten bez, bo aż głowa boli.

Na dzień zapach DEEP RED Hugo Bossa,

na wieczór ORGANZA GIVENCHY.

tolu, uwaga, niekiedy to może być dla dziecka alergiczne! Nie mówię, że to od razu alergia ale niektóre zapachy dla dzieci mogą być wręcz uciązliwe więc lepiej tych sygnałów nie lekcewazyć.

...e tam, od razu zboczenie,

znów wracam do syneczka, on bardzo lubi zapach benzyny na stacji paliw...powinnam się martwić?

To zależy jaka jakość tego paliwa... Jak wyczuje nosem "chrzczoną" benzynę, to moglabyś go wynajmować :D

DOBRE :lol:

• 3 months później...
  • 2 months później...

Matka - jestem z Toba - tez lubie te klimaty i te zapachy - wlasnie za miesiac jade na wakacje - i jak w zeszlym roku - bedzie zapach galopujacego konia, kielbachy z ogniska no i swiezej porannej kawy - pitej na molo nad jeziorkiem otulonym poranna mgla....ummmmmmmmm.

No moj osobisty zapach Hugo Boss Deep Red no i polecam tez nowy - Hugo Boss Intense - ciekawy....