pattaya 12.01.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Ja uwielbiam zapach jaki czuć z ust niemowlaka karmionego piersią.I tatarak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.01.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 No dobra, to ja teraz trochę z inny bukiet Miałam kiedyś jamnika, ukochany, najcudowniejszy pies, aktualnie już nieboszczyk niestety Najfajniej pachniały mu poduszeczki łapek. Długo brakowało mi tego zapachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 13.01.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 zapach palonego kapcia na zlocie..... cudo dodałem dla niewtajemniczonych http://img225.imageshack.us/img225/9938/willamax3al3uvzy9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 18.01.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Moj mąż mnie strasznie rozpieszcza i w związku z tym mam mnóstwo różnych zapachów, do których mogę wracać kiedy mi się podoba......... In love again limitowana seria YSL, L'eau par Kenzo Kenzo, Hiris Hermesa, Cerutti 1881 i wiele innych. Kiedyś mężowi kupiłam piękny zapach Givenchy Insense - niestety nie może używać, bo nagle uczulił się na alkohol zawarty w perfumach. Na ten przyjmowany doustnie jakoś dziwnie - nie............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 20.01.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Chyba mam "gust zapachowy" podobny do Agi J.G. bo moim ukochanym zapachem do którego wracam od lat jest "Sunflowers" Elizabeth Arden, na kolejnych miejscach "Obssesion" Cavina Kleina, "Sport" Escape, odkrycie ostatniego czasu "L`eau d`Issey"Issey Mijake Pozdrawiam Magda ps. kiedyś byłam zakochana w "Venezie" Laury Biaggoti, ale potem nie wiedzieć czemu przestali ją produkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 23.01.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 A mi się podobają: http://www.perfumy.oh.pl/i/ps/2511.jpg ale Białe oraz Calvin Klein be (to ten czarny) Jeszcze niezły jest dosyć nowy zapach Lacoste Pozdrawiam T.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Po tych wszystkich perfumach... napiszę jakie lubię zapachy spoza pefumerii... Otóż... zapach opuszków psich łap, zapach końskiej grzywy, zapach siana, drewna, starego dworku modrzewiowego, stodoły, zapach rozgrzanej słońcem łąki, ziół, lasu, zapach cynamonu i wanilii, niedzielnej zupy pomidorowej ze świeżych pomidorów... smażonych konfitur wiśniowych... P.S. Aggi! O tych opuszkach napisałam zanim przeczytałam Twojego posta, niejedna osoba się wzdrygnie, Ty na pewno nie! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 08.02.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 niezmiernie wierna Premier Jour Niny Ricci i od czasu do czasu Poczciwe Envy Gucciego:)a tak poza tym to kocham zapach świeżo skoszonej trawy, i zapach powietrza po letnim ciepłym deszczu.. tęsknię za dzieciństwem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.02.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Nie mogę doczekać się wiosny, od kilku dni mam na stoliku kwitnące prymulki i liliowy hiacynt. Pachnie bardzo silnie.Synek stwierdził, - mamo zabierz ten bez, bo aż głowa boli. Na dzień zapach DEEP RED Hugo Bossa,na wieczór ORGANZA GIVENCHY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 09.02.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Nie mogę doczekać się wiosny, od kilku dni mam na stoliku kwitnące prymulki i liliowy hiacynt. Pachnie bardzo silnie. Synek stwierdził, - mamo zabierz ten bez, bo aż głowa boli. Na dzień zapach DEEP RED Hugo Bossa, na wieczór ORGANZA GIVENCHY. tolu, uwaga, niekiedy to może być dla dziecka alergiczne! Nie mówię, że to od razu alergia ale niektóre zapachy dla dzieci mogą być wręcz uciązliwe więc lepiej tych sygnałów nie lekcewazyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.02.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Thalex - no i przeniosłam kwiatki do kuchni, tam syneczek spędza najmniej czasu, bo już nie taki malutki i do zmywania talerzy mogę zagonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.02.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Pewnie wyzwiecie mnie od zboczeńców, ale ja naprawdę uwielbiam zapach twardego dysku w tej folii elektrostatycznej... taki charakterystyczny, podobny do zapachu świeżej klawiatury od ZX Spectrum... Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.02.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 ...e tam, od razu zboczenie, znów wracam do syneczka, on bardzo lubi zapach benzyny na stacji paliw...powinnam się martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.02.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Tolusia Ja też Organza na wieczór Z dziennych teraz przywiozłam sobie z promu wymarzonego Daliflora. A z innych zapach łebka małego kotka, który pije tylko mleczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.02.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 ...e tam, od razu zboczenie, znów wracam do syneczka, on bardzo lubi zapach benzyny na stacji paliw...powinnam się martwić? To zależy jaka jakość tego paliwa... Jak wyczuje nosem "chrzczoną" benzynę, to moglabyś go wynajmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.02.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 a ja mam 2 ulubione zapachy: hugo boss deep red oraz acqua di gio giorgio armani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.02.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 ...e tam, od razu zboczenie, znów wracam do syneczka, on bardzo lubi zapach benzyny na stacji paliw...powinnam się martwić? To zależy jaka jakość tego paliwa... Jak wyczuje nosem "chrzczoną" benzynę, to moglabyś go wynajmować DOBRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 15.05.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Długo lubiłam Hugo Boss, aqua elements, męski. Ślicznie męski. Teraz chodzi za mną zapach z reno w nazwie,( a może mi sie coś pomerdało).Też męski. (higienicznie męski, gdyby ktoś chciał mi pomóc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Dołączam do fanek Envy Gucciego. Ten zapach do mnie najbardziej pasuje.a spoza perfum , uwielbiam zapach pomidorowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 04.08.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Matka - jestem z Toba - tez lubie te klimaty i te zapachy - wlasnie za miesiac jade na wakacje - i jak w zeszlym roku - bedzie zapach galopujacego konia, kielbachy z ogniska no i swiezej porannej kawy - pitej na molo nad jeziorkiem otulonym poranna mgla....ummmmmmmmm.No moj osobisty zapach Hugo Boss Deep Red no i polecam tez nowy - Hugo Boss Intense - ciekawy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts