Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najbardziej ulubiony zapach.

Wakmen

Recommended Posts

• Odpowiedzi 574
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 5 weeks później...

Zochna psy uwielbiam ale taki zapaszek "mokrego psa" to mnie lekko odrzuca :lol: :wink:

mam nowe odkrycie perfumowe : Escada Magnetism uhhhh seksowna bestia z niego ;)

a dla faceta - zapach meski ktory mnie powala z nog (wiaze sie z tym pewna ciakwa historia ktora moze kiedys opowiem )

to:....

Allure for men Chanell

Z naturalnych zapachow, lubie zapachy owocowe od pomaranczowego, mandarynkowego, przez brzoskwiniowy, jablkowy do dziwnych jak arbuz czy kiwi. Ale ostatnio wzielo mnie na czekolade i kawowo-kakaowy :wink: Nakupowalam olejkow eterycznych, czekoladowo wisniowy, czekoladowo mietowy, czekoladowo kokosowy, kawowo malinowy..... mniam :lol:

Co do perfum to sie nie wypowiadam, bo nie mam ulubionych tz bardzo duzo zapachow mi sie podoba ale szybko mi sie nudza a nawet nie nudza tylko wyjdzie cos nowego co mi sie jeszcze bardziej podoba i zaczynam uzywac tamtego. Obecnie jestem na etapie Truth CK i Baby Doll YSL..

zielonooka ALLURE jest superos, tak damskie jak i meskie.

a co do zapachu - mokrego psa - to nie moge sie do niego przyzwyczaic :roll: i jak lubie mojego Floyda, to jak jest mokry zostaje wywalony do siebie na miejsce bleeee

A z kolei - mowie niesmiale nie zapachom Davidoffa (dla facetow)

nie ze cos z nimi nie tak:D sa przesliczne tylko ze kurcze co drugi facet na ulicy nimi pachnie :wink:

Cool Water stał się rzeczywiście troszkę pospolity , ale już Good Life jest mniej spotykany i całkiem niezły .

A Baldessarini moim zdaniem to zapach dla eleganckiego faceta z klasą ( i temperamentem ) .

Pozdrowionka i miłych doznań estetycznych :)