Xena z Xsary 05.08.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 A ja uwielbiam zapach morza...lawendy, bazylii, jachtu...a z perfum Eternity, CinemaI zapach deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.08.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 A ja lubię zapach świeżego siana, zapach bzu, zapach wiosny, zapach świeżego powietrza po burzy oraz zapach waniliowy.A ponadto:"Lubię śpiewać, lubię tańczyć, lubię zapach pomarańczy ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basamonb 22.08.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Lubie zapach........ kobiety - madrej i inteligentnej .... z sercem... Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczurp 25.08.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Cerruti 1881 for women - tylko i wyłącznie od .............odkąd zaczełam na siebia sama zarabiać jakies 7 lat [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 11.09.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 a mi się najbardziej podoba zapach paprykarzu szczecińskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 http://www.totu.pl/i/b/0027/2700.jpgDior ADICCTdzis odkrylam ten zapach ....super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 22.09.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 zapach lasu jest dla mnie najpiękniejszy,szczególnie po deszczu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 11.10.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 tylko chemię lubicie wąchać i wdychać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 http://www.mmilkovich.photosite.com/~photos/tn/2422_348.ts1130691996956.jpgoto moje ulubione zapachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 04.11.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 J.Del Pozo HALLOWEEN http://www.perfumania.com/ngimages/big/PR/PRFM-132870.gif "...Pełen kontrastów - nietypowe zestawienie banana i limy, kwiatowych aromatów magnolii, fiołków, konwalii, tuberozy. Dodatek kadzidła, mirry i wanilii czynią go bardziej pikantnym. .." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 04.01.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Wciąż wierna Noa (Cacharel) http://www.perfumy.oh.pl/i/p/2660.jpg Choć na półce stoi też Addict (Dior) http://www.ceneo.pl/data/products/82034/productToCategory.jpg Dwa kontrastowe zapachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.01.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Z perfum: Aqua Allegoria Pampellune Gurleain http://www.fragrance.ru/pics/image_50.jpg a z nieperfum: uwielbiam zapach pomarańczy, cynamonu, goździków i frezjii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 09.01.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Moim ulubionym zapachem jest wanilia i cynamon. A perfumowym zapaszkiem Dior: Miss Dior Cherie, Jadore, Dolce Vita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.01.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 a ja uwielbiam zapach psich łap .. ale nie spotakalam w zadnym flakoniku z pefumeryjnych : Bvlgarii zawsze a ostatnio delikatne WeekEnd Burberry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.02.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Zochna psy uwielbiam ale taki zapaszek "mokrego psa" to mnie lekko odrzuca mam nowe odkrycie perfumowe : Escada Magnetism uhhhh seksowna bestia z niego a dla faceta - zapach meski ktory mnie powala z nog (wiaze sie z tym pewna ciakwa historia ktora moze kiedys opowiem ) to:.... Allure for men Chanell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.02.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Z naturalnych zapachow, lubie zapachy owocowe od pomaranczowego, mandarynkowego, przez brzoskwiniowy, jablkowy do dziwnych jak arbuz czy kiwi. Ale ostatnio wzielo mnie na czekolade i kawowo-kakaowy Nakupowalam olejkow eterycznych, czekoladowo wisniowy, czekoladowo mietowy, czekoladowo kokosowy, kawowo malinowy..... mniam Co do perfum to sie nie wypowiadam, bo nie mam ulubionych tz bardzo duzo zapachow mi sie podoba ale szybko mi sie nudza a nawet nie nudza tylko wyjdzie cos nowego co mi sie jeszcze bardziej podoba i zaczynam uzywac tamtego. Obecnie jestem na etapie Truth CK i Baby Doll YSL.. zielonooka ALLURE jest superos, tak damskie jak i meskie. a co do zapachu - mokrego psa - to nie moge sie do niego przyzwyczaic i jak lubie mojego Floyda, to jak jest mokry zostaje wywalony do siebie na miejsce bleeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.02.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 a z nieperfum: uwielbiam zapach pomarańczy, cynamonu, goździków i frezjii Dokładnie to samo chciałam napisać , dodam jeszcze herbaciane róże Z wód dla mężczyzn polecam Baldessarini Hugo Boss , seksowny i elegancki . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.02.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 A z kolei - mowie niesmiale nie zapachom Davidoffa (dla facetow) nie ze cos z nimi nie tak:D sa przesliczne tylko ze kurcze co drugi facet na ulicy nimi pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.02.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Z wód dla mężczyzn polecam Baldessarini Hugo Boss , seksowny i elegancki . Pozdrowionka a sie przejde do mojej ukochanej sephory i az obwacham :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.02.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 A z kolei - mowie niesmiale nie zapachom Davidoffa (dla facetow) nie ze cos z nimi nie tak:D sa przesliczne tylko ze kurcze co drugi facet na ulicy nimi pachnie Cool Water stał się rzeczywiście troszkę pospolity , ale już Good Life jest mniej spotykany i całkiem niezły . A Baldessarini moim zdaniem to zapach dla eleganckiego faceta z klasą ( i temperamentem ) . Pozdrowionka i miłych doznań estetycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts