Sebastiano 12.02.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 ...a mnie się podoba Guerlain' L'instant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 22.03.2006 03:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 mje zapachy to :http://osemka.perfumeria.pl/img/70/7010750.jpgihttp://osemka.perfumeria.pl/img/70/7011779_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.04.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Zochna psy uwielbiam ale taki zapaszek "mokrego psa" to mnie lekko odrzuca Ale zapach psich lap nie ma nic wspolnego z zapachem mokrego psa no chyba ze sa mokre ostatnio w jakims sklepie "mydlo powidlo" znalazlam saszetke z zapachem "nowy samochod" i "swieze pranie " Licze jeszcze na "odkurzony dywan" i "pomyte garnki " jak znalazl ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.04.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 ostatnio Addict Diora. Ale tak naprawdę, to jestem wierna ROMIE Laury Biagiotti. o, całe lata uzywałam Romy Do tej pory mam do niej sentyment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.04.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Z wód dla mężczyzn polecam Baldessarini Hugo Boss , seksowny i elegancki . Pozdrowionka a sie przejde do mojej ukochanej sephory i az obwacham :):)Niuu, moj maz go uzywa, no ale ja kupiłam i wybralam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.04.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 a ja uwielbiam zapach psich łap .. ale nie spotakalam w zadnym flakoniku z pefumeryjnych : Bvlgarii zawsze a ostatnio delikatne WeekEnd Burberry Tak, psie łapy i psie mordy jak sa szczeniakami, koty tez moga byc.cudowny zapach szczeniaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 13.04.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://republika.pl/printo/warszawa/muzeum/przemyslawka.jpg + psie łapki [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 13.04.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 A tak na poważnie to Armani Aqua di Gio Piękny optymistyczny zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 A tak na poważnie to Armani Aqua di Gio Piękny optymistyczny zapach Gierga, juz mi zaimponowałas ta Przemysławka, a tu co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 13.04.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 A tak na poważnie to Armani Aqua di Gio Piękny optymistyczny zapach Gierga, juz mi zaimponowałas ta Przemysławka, a tu co? tak jakosik się wymknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.04.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Przemyslawka:) i jeszcze dezodorant Basia Taki byl zielony plyn , w szklanej buteleczce. Mozna bylo dokupic taka rurke do spray'owania. Albo uzywalo sie przez polewanie. Eee... pewnie nikt nie pamieta .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 14.04.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Przemyslawka:) i jeszcze dezodorant Basia Taki byl zielony plyn , w szklanej buteleczce. Mozna bylo dokupic taka rurke do spray'owania. Albo uzywalo sie przez polewanie. Eee... pewnie nikt nie pamieta .. Ja pamiętam )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 14.04.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Przemyslawka:) i jeszcze dezodorant Basia Taki byl zielony plyn , w szklanej buteleczce. Mozna bylo dokupic taka rurke do spray'owania. Albo uzywalo sie przez polewanie. Eee... pewnie nikt nie pamieta .. Ja pamiętam )) U moich rodziców stał na honorowym miejscu dezodorant okolicznościowy dla uczestników spartakiady armii zaprzyjaźnionych. Nie wiem, skąd ojciec go wyczarował, ale prezenrował się super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.04.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Przemyslawka:) i jeszcze dezodorant Basia Taki byl zielony plyn , w szklanej buteleczce. Mozna bylo dokupic taka rurke do spray'owania. Albo uzywalo sie przez polewanie. Eee... pewnie nikt nie pamieta ..Ja tez pamietam, a zielone jabłuszko?tez niezle byłoA Currara, zabijała zapachem z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 30.04.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 moje ulubione ostatnio to Escada Magnetism oraz Hypnosa Lancoma, poza tym CK Contrediction oraz Carolina Herrera On Ice a także Carolina i wiele wiele innych zapachów .... które sprawiają, że czuję się świetnie ahhh zapomniałabym o Clinique Simple, to też mój ulubiony na szczególne okazje z niezmieszanych zapach storczyków i męskich ferromonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.05.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Damskie: AMOR AMOR Cacharel, MIRACLE Lancome; męskie szary Hugo Boss, DIESEL plus plus i L'eau par Kenzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taje 20.05.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Z perfum - zdecydowanie zapachy niszowe, Ambre Sultan, FdO i Chergui Serge'a Lutens, Luctor et Emergo POTL, wszystko Gobin Daude, Ormonde OJ, Tabac Blond Carona, Ambre Narguile Hermesa i wiele innych, z nut zapachowych głównie kadzidło, skóra, ambra, kumaryna. Z nieperfumowych - zapach świeżo skoszonej trawy/siana, świeży chleb, liść pomidora, konwalia, zapach sosny w upalne popołudnie, przypalona kaszka manna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 przypalona kaszka manna. to tez z serii niszowych .. musze sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.05.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Ja wprost uwielbiam już z 8 lat klasyczny ANGEL Thierry Mugler, jednak używam już rzadko, bo za dużo podrobek sie pojawilo i niestety zbyt sie zapach upowszechnil . A nie lubie jak ktos w otoczeniu pachnie jak ja Lubię też Armani Sensi oraz jak jest bardzo gorąco to Life Esprit. Wcześniej używałam też Jil Sander w takim białym, matowym flakonie, ale nigdzie tego już nie ma Mąż używa Dune Pour Homme i Best of Chevignon. Przepada również za starym, dobrym Fahrenheitem Ja wogóle uwielbiam dobre perfumy bardzo... Lubie tez zapach wanilii i zimą zapach goździków. Maciejka i bez tez pieknie pachną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 31.05.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Calvin Klein One http://www.perfumy.oh.pl/i/p/3088.jpg Guy Laroche Fidji - stare, jak świat http://www.perfumemart.com/perfume/images/518-Women-c.jpg A męskie: Paco Rabanne Sport - jakoś tak trudne u nas do kupienia http://www.fragrancex.com/images/products/parent/1024M.jpg Mexx Perspective Man http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/349/product-1129349.jpg A tak najbardziej lubię zapachy narcyzów, piwoni , bzu, ziemi po deszczu i świeżo upieczonego chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts