schdk 03.09.2018 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Drodzy Użytkownicy Czy ktoś z Was spotkał się z podobnym zaworem? Nie mam specyfikacji, a zaczęła puszczać uszczelka (oring? jestem kompletnym laikiem). Zdaje się, że była źle założona, nie mogę jej nawet wyciągnąć... Podejrzewam, że trzeba wymienić całość - chyba, że mogę dostać osobno tę pionową rurkę z nakrętką? Rozstaw zaworów w ścianie to 50 mm, rurka ma niecałe 30 cm wysokości - czy może być krótsza lub dłuższa? Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 03.09.2018 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2018 to nie zawór czterodrogowy tylko zwykłe przyłącze jednootworowe. Kup oring i wymień a ten co został wydłub jakimś szpikulcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts