PiotrZZZ 04.09.2018 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Witam. Planuje polozenie paneli na starych deskach. Deski sa rowne. Co polozyc miedzy deskami i panelami? Jak wyglada takie ukladanie paneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafixx751 21.09.2018 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Witam. Przyłącze się do pytania, również mam w starym domu, który chcę odświeżyć stare drewniane podłogi, wyglądają całkiem zdrowo. Pytanie czy warto kłaść na to panele? Czy taka podłoga za bardzo nie pracuje? Czy najlepszą opcją byłoby jednak wylanie posadzek lub ewentualnie odświeżenie starych desek ( w jaki sposób? )? Jednak takie rzeczy robi się na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gifer 21.09.2018 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Dołączam sie do pytania mam stare deski, założyłem panele w drugim pokoju ale sie uginają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts