PawelGda 04.09.2018 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Witam Jestem nowy na forum, jeśli zaśmiecam to przeniosę lub usunę wątek. Mam mały problem. Szukam osoby, która mogłaby obliczyć i zrobić projekt konstrukcji dachu. Czy jest ktoś kto może mi w tym pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 09.09.2018 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2018 Musisz z tą sprawą zwrócić się do projektanta. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 09.09.2018 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2018 Może zgłosi się projektant z twoich okolic ?Pozostałe elementy projektu domu już masz czy chcesz budować tylko nowy dach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts