ProMateusz 04.09.2018 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Witajcie! Otóż przymierzam się do projektu zakupu i przenosin domu z bali ok 80-90m2 parterowy bal około 20cm bez podpiwniczenia. Chciałbym wcześniej przeprowadzić wstępną kalkulację by wiedzieć na czym mogę stanąć...Czy mogę prosić Was o jakieś wskazówki? Punkty działań? Harmonogram? Chodzi mi o stan surowy zamknięty czyli uzbrojenie, fundamenty, postawienie przygotowanych ścian, szkieletu dachu, dachu itp Większość operacji wykończeniowych będę w stanie wykonać samemu takie jak instalacja elektryczna, hydrauliczna, montaż podłogi, ocieplenia wełną, boazerii, budowy mebli itp. Budowy domu nie robiłem i nie chce ryzykować - do tego będę potrzebował ekipy - nie znam kosztów ale wasze sugestie wstępnie przygotowały by mnie psychicznie do tego projektu. Pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts