n0m4d 05.09.2018 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Witam przeglądających mój post. Mam kolumny beczkowe składane z betonowych segmentów zazbrojone i zalane betonem. Chce je pomalować w kolor elewacji ale nie wiem jak się za to zabrać. Docelowo ma być siatka i klej żeby je wyrownac ale jak owinąć siatka kolumny które są beczkowe? Jakieś rady ktoś takie coś przechodził? Ekipa od elewacji nawet nie chciała o tym słyszeć ze maja się tym bawić bo jak to powiedzieli za ten czas co te kolumny obrobią to będą w połowie elewacji na innej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglatech 05.09.2018 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Chyba słabą ekipę miałeś, wiem, że u mnie zrobili coś takiego, ale w sumie to nie pytałem jak, po prostu dałem im robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
n0m4d 05.09.2018 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2018 ale zatapiali klejem siatę czy po prostu wygładzili klejem i otynkowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts