yanosik76 06.09.2018 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2018 Witam. Chcę podzielić się moim pomysłem na szybkie i mało inwazyjne wydzielenie sypialni z pokoju bez murowania, tynkowania itd . Koszt niewielki bo tylko 1100 zł i jeden dzień własnoręcznej pracy. Efekty możecie zobaczyć na filmiku który zrobiłem dla zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankol77 11.09.2018 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2018 (edytowane) Dzięki za tego posta i Twój filmik od jakiegoś czasu myślimy z żoną by wydzielić w taki sposób sypialnie z salonu. Szukam więc pomysłów jak to zrobić szybko i żeby nie wyglądało tandetnie. Jeden ze znajomych jakiś czas temu też robił taki projekt i korzystał z usług firmy [sPAM]] Mają oni właśnie takie panele w różnych wzorach i kolorach, które (u kolegi) idealnie się sprawdzają. Można też zamontować do nich napęd elektryczny co byłoby u mnie bardzo praktyczne, ponieważ była by to dość duża ścianka. Patrząc na rozmiary ścianki, moje ograniczenia czasowe oraz na to żeby wszystko było dopracowane raczej skorzystam z firmy. Chce być pewnym że będzie to inwestycja na lata Edytowane 11 Września 2018 przez Elfir reklama w pierwszym poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 23.09.2018 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Fajny pomysł, wart zapamiętania, szczególnie, że realizacja jest możliwa do samodzielnego wykonania w jeden dzień, bez dużego bałaganu. „Ścianka” nie obciąża stropu, jej wygląd można dopasować kolorystycznie do wnętrza no i w razie czego można ją pewnie równie szybko zdemontować. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts