fatim 12.05.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Dzień dobry. Proszę o radę, a sprawa jest taka. Mieszkam w czterorodzinnym budynku,sąsiad przeciął rynne, która szła przez cały budynek,i teraz odpływ z ryny jest puszczony na moje podwórko. Czy miał takie prawo i gdzie mogę sie udać,aby wyegzekwować zlikwidowanie tego.Mam ciągle błoto na podwórku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 13.05.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Ala jak celowo czy przez przypadek co na to sąsiad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fatim 13.05.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Zrobił to celowo,rozmowa z tym człowiekiem do niczego nie prowadzi,więc szukam jakiejś drogi oficjalnej,prawnej, ktora pomoże mi wyegzekwować na nim zdemontowanie tego i przywrocenie do poprzedniego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 14.05.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Jeżeli zrobił to celowo to takie sprawy załatwia policja w zależności od wartości do 250 wykroczenie powyżej przestępstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts