gesioo 08.09.2018 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Potrzebuję porady w jaki sposób zamaskować biegnące w narożniku ściany i sufitu kable. Wiem, że istnieją różnego rodzaju maskownice ale są one dwuczęściowe czyli najpierw montujemy do ściany podstawę maskownicy, wkładamy kable i przykrywamy całość listwą. Mój problem polega na tym, że mam przymocowane do ściany czy to gwoździkami czy klejem różne kable. Z roku na rok dokładało się różne instalacje - telefon, internet, telewizja, światłowód i stworzył się już nie mały rządek tych kabli. Potrzebowałbym jakiejś listwy którą można by zamontować np. do ściany i sufitu aby pokryć istniejące już kable bez ich zrywania. Niestety nie udało mi się nic takiego znaleźć. Z góry dzięki za wszelkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobax 13.09.2018 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Znalazłem kilka pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts